US Open la 01.09. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Milos Raonic – Stan Wawrinka | Loistava syöttäjä kohtaa erinomaisen yleispelaajan

US Openin komas kierros tarjoaa todella laajan kohdevalikoiman, ja tällä kertaa tarkastelemme kanadalaisen Milos Raonicin (ATP 24) ja sveitsiläisen Stan Wawrinkan (ATP 101) kohtaamista.
Raonic on maailman top 3 syöttäjiä, ja on parantanut myös palautuspeliään huomattavasti. US Openissa miehellä on ollut hieman vaikeaa syöttönsä kanssa, turnauksen avauskierroksella Carlos Berlocqia vastaan pelaamassaan ottelussa Raonic teki peräti kuusitoista kaksoisvirhettä vaikkakin selkeästi parempana pelaajana voitti ottelun erin 3-1. Raonic on myös tunnettu hermojen romahduksista tärkeissä otteluissa, eikä vihjaajaa yllättäisi vaikka sama nähtäisiin tälläkin kertaa kun vastassa on kovissa liemissä keitetty Wawrinka.
Wawrinkan voidaan sanoa toipuneen täysin loukkaantumisistaan, vaikkakin ajoittain sveitsiläisen otteissa näkyy edelleen pientä epävarmuutta. ”Wawi” on loistava syöttäjä, mutta miehen vahvuudet ovat siltikin palautuspelissä ja ennen kaikkea yhden käden rystyssä. Wawrinka voitti avauskierroksella Grigor Dimitrovin suoraan kolmessa erässä, mikä oli monessakin mielessä jättiyllätys, Dimitrov on todella hyvä pelaaja kovalla alustalla.
Kertoimet katsovat liiaksi Wawrinkan vanhoihin loukkaantumisiin, ja sveitsiläinen onkin, ihme kyllä, asetettu altavastaajaksi otteluun. Wawrinkan ylikerroin otetaan lapulle, kuten myös korkea tiebrakejen määrä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ