pe 07.09. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Rafael Nadal – Juan Martin Del Potro | Tulinen, tärkeä, timanttinen – isot välierät käyntiin

US Openin huipennus lähenee päivä päivältä. Tänään vuorossa ovat välierät ja toisessa välieräparissa espanjalainen Rafael Nadal (ATP 1) kohtaa argentiinalaisen Juan Martin Del Potron (ATP 3).
Nadal on joutunut taistelemaan tiensä välieriin useampien pitkien sekä fyysisesti raskaitten otteluiden kautta. Puolivälierävastus Dominic Thiem taipui espanjalaistähdelle vasta viidennen erän katkaisupelissä, huikaisevan, lähes viisi tuntia kestäneen ottelun päätteeksi. Nadal on tunnetusti erittäin kylmähermoinen pelaaja, ja todella kova kilpailija. Espanjan kovimman tennisvirtuoosin vastukset eivät ole koskaan saaneet yhtäkään pistettä ilmaiseksi, eivätkä ikinä tule saamaan.
Nadalin syöttö on merkittävästi heikompi moniin muihin maailman kärkinimiin verrattuna, mutta espanjalainen on sitäkin parempi palauttaja. Tarkasti sanottuna maailman paras. Maailman paras palauttaja ei ole päässyt helpolla välieriin, päinvastoin. Miehen jaksamista on syytä hieman kyseenalaistaa, vaikka puolivälieräottelusta on välierien alkaessa aikaa yli kaksi vuorokautta.
Del Potron otteita ei helposta kaaviosta huolimatta sovi vähätellä. Ainoastaan puolivälierävastus John Isner on onnistunut voittamaan häneltä erän turnauksen aikana. Mies on esiintynyt turnauksessa jopa paremmin kuin aiemmin tällä kaudella.
Monestakin näkökulmasta tarkasteltuna on Del Potron vire ollut loistokas. Hän on esimerkiksi syöttänyt turnauksessa 66 läpisyöttöä ja lyönyt 187 voittopalloa.

Nadal on huomattavasti pienikokoisempi pelaaja kuin argentiinalainen vastustajansa, minkä vuoksi ilman lepoetua lapulle olisi välttämätöntä laittaa espanjalaispelaajan voitto. Todella helpon kaavion läpi kävelleen Del Potron ottelut turnauksessa ovat kuitenkin olleet niin paljon lyhyempiä, että lepoedun – ja erityisesti loistavan vireen nimissä – rahat on sijoitettava argentiinalaisen voitolle. Myös peli-over on enemmän kuin pelattava kohde näiden kahden, paitsi sitkeän, myös kilpailuhenkisen pelaajan väliseen mittelöön.
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa