ma 27.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Turnausennakko | Tiukkoja kamppailuja ja yllätysmenestyjiä

USTA National Tennis Centerissä pelattava tenniksen US Open pelataan 27. elokuuta – 9. syyskuuta 2018. Turnaus on jo 138. laatuaan.
Miesten puolella asetelmat ovat enemmän kuin mielenkiintoiset vuoden viimeiseen Grand Slam turnaukseen lähdettäessä. Vedonlyöjille voittajan veikkaaminen tässä turnauksessa on erittäin haastavaa, mutta muutamia ylikertoimia on jälleen tarjolla. Alempana ennakoidaan turnauksen suurimpia onnistujia, kuten myös epäonnistujia ja mahdollisia yllättäjiä.
Menestyjät
Alexander Zverev on kovalla alustalla kuin kotonaan ja on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä. Nuori ikä ja hieman heikot hermot ovat haaste saksalaiselle, eikä miehen kaavio myöskään ole helpoimmasta päästä. Mikäli Zverevin hermot eivät petä, on hän yksi suurimmista suosikeista voittamaan koko turnaus.
David Goffin on saanut vireen päälle kovalla alustalla ja silmävamman vaikutus näkyy ottelu ottelulta vähemmän. Myöskin kaavio on vahvasti Goffinin puolella. Goffin pystyy hyvien hermojensa ansiosta menemään todella pitkälle kaaviossa, ellei jopa voittoon asti.
Novak Djokovic on kauden kestomenestyjä, eikä ole mitään syytä miksei hyvä vire jatkuisi myös US Openissa. Cincinnatissa mies voitti juuri tasokkaan ATP turnauksen kovalla alustalla.
Epäonnistujat
Marin Cilic on erinomainen pelaaja, mutta tärkeissä turnauksissa miehen hermot pettävät täysin kerta toisensa jälkeen. Heti ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuva Marius Copil voi hyvinkin passittaa Cilicin laulukuoroon heti kättelyssä.
Dominic Thiemin kausi on ollut vaikea myöskin hermojen takia. Jos etsittäisiin turnauksen lahjakkainta ja taitavinta pelaajaa, olisi Thiem ehdottomasti yksi parhaista, mutta isojen rahojen turnaus ei yksinkertaisesti sovi itävaltalaisen hermoille nykyisessä kunnossa.
Roger Federerin otteissa alkaa ikä näkyä ja miehen peli on ajoittain aivan hirveää katseltavaa. Myöskään kaavio ei sveitsiläislegendaa suosi, heti kolmannella kierroksella vastassa on oletettavasti aussitähti Nick Kyrgios, jonka kova syöttö on myrkkyä Federerille.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Yllättäjät
Fabio Fognini on antanut kauden aikana vakuuttavia näyttöjä taidoistaan myös kovalla alustalla, miehen kämmensijoitukset ovat fantastisia, ja toimiessaan italialaisen syöttökin on aivan maailman huippumiesten tasolla. Fognini on todella rohkea pelaaja, ja mikäli mies löytää täydellisen vireen turnauksen ajaksi, on hänellä mahdollisuus todelliseen yllätykseen.
Daniil Medvedev pelaa sunnuntain vastaisena yönä Winston-Salemin ATP turnauksen finaalissa voitettuaan turnauksen kaikki ottelut ennen tätä suoraan kahdessa erässä. Venäläislupaus on löytänyt loistavan vireen syksyn kovakenttäkaudelle eikä miehen mahdollisuuksia sovi aliarvioida myöskään Grand Slamissa.
Stefanos Tsitsipas on yllättänyt kaikki vakuuttavilla otteillaan viime kuukausina. Kreikkalaisen otteissa näkyy välillä hermostuneisuutta, eikä miehen hermoja voi kehua liian hyviksi, mutta taitojen puolesta kaikki on mahdollista myös US openissa.
Musta hevonen
John Isner on kovan alustan erikoismies hurjan syöttönsä ansiosta. Kotimaassaan pelaava Isner tulee saamaan yleisön täyden tuen joka ottelussa eikä kaavio ole jenkin kannalta lainkaan huono. Isnerin esitykset viime otteluissa eivät ole olleet niin vakuuttavia kuin olisi voinut toivoa, mutta Grand Slam saa syöttökoneen varmasti antamaan itsestään kaiken irti.
Kysymysmerkki
Juan Martin Del Potro on loistava urheilija joka saa itsestään kovissa paikoissa aina parhaan suorituksen irti, eikä argentiinalaisella ainakaan taidoista jää menestys kiinni. ”Delpon” syöttö on toimiessaan murhaavan tehokas, ja palautuspeli suorastaan loistokasta. Suuri kysymysmerkki on miehen kunto, Delpolla on alla lukuisia pieniä loukkaantumisia jotka ovat tuhonneet haaveet monesta hienosta turnausvoitosta kauden aikana.
US Open on ehkäpä vuoden hankalin Grand Slam turnaus voittajavetojen kannalta. Uhmapelaajat lähtevät hakemaan muhkeita voittoja Zverevin, Fogninin ja Del Potron voittajavedoilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ