Fabio Fognini - Reilly Opelka

ma 26.08. Klo 19:30

Fogninin syöttö ei riitä kovakentällä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

US Openin avauskierrokselta napsitaan lisää pelattavaa kiinni, kun italialainen Fabio Fognini (ATP 11.) kohtaa yhdysvaltalaisen Reilly Opelkan (ATP 42.)

Fognini on pelannut koko kauden yllättävän korkealla tasolla, ja on ajoittain tarjonnut huikeita kohokohtia tenniskansalle.

Fognini on ehkä maailman lahjakkaimpia palautuspelaajia, ja varsinkin massakentällä mies pystyy ajoittain dominoimaan myös maailman parhaita pelaajia. Syöttäjänä Fognini on maksimissaan keskitasoa, eikä hän myöskään tuplavirheiltä välty. Liikkuminen, peliäly ja palautuspelaaminen ovat kuitenkin kantaneet miestä kovempiakin syöttäjiä vastaan jo pitkään.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Opelka on verrattain uusi kasvo ATP-kiertueella, mutta siitäkin huolimatta hän on jo saanut osakseen valtavasti positiivista huomiota huikean syöttöpelinsä takia.

Opelka on tällä hetkellä ehdottomasti maailman top 3 syöttäjiä, ja poiketen muista huippusyöttäjistä, esimerkiksi John Isneristä Opelka pystyy myöskin voittamaan pisteitä pitkien pallorallien kautta. Opelka on todella kookas pelaaja, mutta hän kerkeää siitäkin huolimatta yllättävän ketterästi pallon alle. Palautuspelissä Opelkan vahvuutena on todella jykevä kämmenlyönti, jonka onnistuessa halutulla tavalla hän mieluiten nousee aggressiivisesti verkolle.

Nopea alusta antaa Opelkalle valtavan edun otteluun lähdettäessä. Vaikka Fognini tuleekin pallorallit voittamaan melko suurella prosentilla, emme usko että Opelka murtuu montaakaan syöttövuoroa ottelussa. Opelkan suoralle voitolle saatavat kertoimet ovat enemmän kuin pelattavia.