ma 26.08. klo 18:00

Marton Fucsovics - Nikoloz Basilashvili

Basilashvilillä kortit kädessään turnauksen avausottelussa

Kauan odotettu US Open alkaa maanantaina, ja vedonlyöjälle koko turnaus on oikeaa kulta-aikaa. Ensimmäiseksi tarkastelemme avauskierroksen ottelua unkarilaisen Marton Fucsovicsin (ATP 65.) sekä georgialaisen Nikoloz Basilashvilin (ATP 18.) välillä.

Fucsovics on viime kaudesta poiketen pelannut viimeaikoina aivan kohtuuttoman surkeaa tennistä kaikin puolin, ja lahjakas unkarilainen onkin neljän ottelun tappioputkessa. Massakentästä enemmän pitävä Fucsovics ei siis todellakaan lähde hyvistä asetelmista kovakentällä pelattavaan US Openiin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Fucsovics on melko keskinkertainen syöttäjä, ja kovinkaan montaa pistettä suoraan syötöllä on turhaa odottaa Basilashvilin tasoista palauttajaa vastaan. Palloralleissa unkarilainen onkin kunnostautunut huomattavasti paremmin, vaikkakin viimeaikoina myös palautuspeli on takunnut pahasti.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Basilashvili lähtee otteluun huomattavasti paremmista lähtökohdista kuin Fucsovics. Georgialainen on pelannut suhteellisen tasokasta tennistä läpi kauden, ja kovakenttä ei suinkaan ole miehen heikoin alusta.

Basilashvili on todella tasokas syöttäjä, vaikkakin rohkeana pelaajana tunnettu georgialainen tekee jonkin verran tuplavirheitä raivoisan kakkossyöttönsä takia. Palloralleissa Basilashvili pääsee oikeuksiinsa, sillä hän on yksi parhaista palautuspelaajista etenkin kämmenpuolelta. Basilashvili ei palloralleissakaan pelaa juurikaan varman päälle, vaan miehen sijoitukset löytävät useimmiten tiensä aivan baselinen tuntumaan.

Basilashvili on huomattavasti paremmassa vireessä, ja ennen kaikkea tasokkaampi pelaaja tästä kaksikosta. Pelivalinnasta ei ole epäselvyyttä, kun georgialaisen erätasoitukselle saa päälle kakkosen kerrointa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>