ATP to 23.08. klo 18:00

 
-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open karsinnat: Yannick Maden – Thanasi Kokkinakis | Selkeä voittaja

US Open on aivan nurkan takana ja karsinnat käynnissä. Karsintojen välierissä on tarjolla maistuvaa pelattavaa kun saksalainen Yannick Maden (ATP 125) kohtaa australialaisen Thanasi Kokkinakiksen (ATP 192)

Maden on joka alustan tasaisen varma suorittaja jokaisella pelialustalla, ja saksalaisen pelistä on vaikea löytää heikkouksia. Ehkäpä miehen suurin heikkous on, että myöskään erityisiä vahvuuksia ei pelistä löydy, syöttö on korkeintaan keskinkertainen ja pallorallit sujuvat hyvin, mutta ilman suurempia loistohetkiä. Maden voitti karsintojen ensimmäisellä kierroksella odotetusti egyptiläisen Mohamed Safwatin suoraan kahdessa erässä.
Kokkinakis on kovien alustojen erikoismies loistavan syöttöpelinsä ansiosta ja on vaarallinen myös aivan maailman kärkinimiä vastaan. Kovalla alustalla viime ottelut ovat myös sujuneet mallikkaasti miehen voitettua kaikki 7 viimeisestä seitsemästä ottelustaan.
Kokkinakis on ansaitusti ennakkosuosikki otteluun ja otammekin aussin voittoa pelitasoituksella lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ