su 08.09. klo 23:00

Daniil Medvedev - Rafael Nadal

US Openin finaali! Jääkö Daniil Medvedevistä kentälle vain märkä läntti?

Massakenttien kuningas haastaa uransa parhaassa iskussa, mutta kovalla kulutuksella olevan venäläistähden Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen finaaliottelussa. Molemmat finaaliin päässeistä pelaajista ovat pelanneet loistoturnauksen, kuten Grand Slam -tasolla toki kuuluukin.

Rafael Nadal on esiintynyt todella kovalla itseluottamuksella US Openissa tähän saakka ja pelannut ilmiömäistä tennistä. Yksi maailman kokonaisvaltaisimmista pelaajista pudotti edellisellä kierroksella huikaisevalla esityksellä ensimmäistä kertaa Grand Slam -välieriin Yhdysvalloissa edenneen Matteo Berrettinin.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

23-vuotiaan italialaisen syöttö on todella kova piiska, mutta espanjalaistähti Nadal on esittänyt läpi turnauksen maailmanluokan palautuspelaamista. Kovana massasoturina tunnetun vasenkätisen vahvuus piilee monipuolisuudessa – mies pystyy muokkaamaan omaa pelaamistaan esimerkiksi olosuhteiden ja vastustajan mukaan ilman, että tulos kärsii.

Nadalin palautus- ja puolustuspelaamisen toimivuus on tärkeässä roolissa myös finaaliottelussa, koska vastaan asettuvan venäläispelaajan Daniil Medvedevin keskeinen vahvuus on syöttö. Vaikka vahvasti sekä kämmenellä että rystyllä palloa ampuva Medvedev on pelannut erinomaisen turnauksen, on esimerkiksi juurikin ruutuun osuessaan erinomaisessa syötössä tullut liikaa virheitä.

Nadal on hävinnyt turnauksessa tähän saakka vasta yhden erän, joten miestä ei ole liikaa koeteltu ja virtaa luulisi espanjalaisella olevan venäläistähteä enemmän tankissaan. 23-vuotias Medvedev on ollut kovilla läpi turnauksen ja erityisesti finaalin lähestyessä joutunut otteluiden sisällä tiukoille, vaikka erätulokset ovatkin osaltaan olleet selkeitä.

Medvedevin näkökulmasta aggressiivisuus nousee ottelussa tärkeään rooliin, mutta samalla myös ylimääräisten virheiden riski kasvaa. Venäläisen on pakko olla ainakin ottelun alussa todella aggressiivinen, koska Nadalin peruspelaaminen on äärimmäisen korkealla tasolla ja pitkissä palloralleissa tai jatkuvassa juoksemisessa Medvedev ennen pitkää tuskin selviäisi voittajana.

Ottelupari kohtasi Montrealin ATP-turnauksen finaalissa noin kuukausi sitten ja tuossa ottelussa Nadal selvisi voittajana Medvedevin sorruttua helppoihin virheisiin ja espanjalaisen esiinnyttyä tutun virheettömästi. Pitkänhuiskea venäläinen teki kamppailussa peräti viisi kaksoisvirhettä. Ottelu päättyi kahdessa erässä Nadalin nimiin (6–3, 6–0).

Uskotaan, että Nadalin itselleen US Openissa tuottama kevyt tie finaaliin kantaa pitkälle, ja että voimavaroja miehellä on jäljellä kilpakumppaniaan enemmän. Aggressiivinen taktiikka – jolla Medvedevin on lähdettävä otteluun juoksukilpailun välttämiseksi – tuskin kantaa sen kasvattaman virheriskin vuoksi kovinkaan pitkälle. Nostetaan Grand Slam -finaaliin pelivalinnaksi alhainen pelien määrä (alle 33.5 peliä).

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>