ti 28.08. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Aliaksandra Sasnovich – Belinda Bencic | Kovan kentän spesialistit kohtaavat

US Openin toisena kisapäivänä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi kovan kentän spesialistia kohtaavat ensimmäisen kierroksen ottelussa. Molemmat ovat löytäneet hyvän vireen ennen Grand Slamia, ja tältä ottelulta voidaankin odottaa paljon. Kummalla se syöttö sakkaakaan enemmän, ja kumpi paineet kestää paremmin?
Aliaksandra Sasnovich on WTA-rankingin 33. Valko-venäläinen tunnetaan loistavana kovan kentän pelaajana, ja on myös näyttänyt erinomaisia otteitaan ennen Grand Slamia. Sasnovichin erityisosaamiseen ei kuulu syöttäminen, vaikka keskiverto syöttäjä onkin kyseessä. Syötön sijaan Sasnovich osaa palauttaa erinomaisesti, ja pysyy palloralleissa todella hyvin mukana. Murtopallolle Sasnovich osaa pelata itsensä kuin varkain, mutta niiden mahdollisuuksien käyttäminen on ollut kyllä todella hakusessa.
Viimeisin ottelu Caroline Garciaa vastaan oli erinomainen esimerkki Sasnovichin osaamisesta. Garcia on kova syöttäjä, mutta myös erinomainen yleispelaaja. Ensimmäinen erä meni kuitenkin Sasnovichin nimiin katkaisupelissä. Molemmat pääsivät kertaalleen murtamaan, vaikka paikkoja olikin useampaan murtoon, niin todella tehottomasti nämä paikat käytettiin. Sasnovich pääsi jopa kahdeksan kertaa murtopallolle, mutta onnistui käyttämään vain yhden. Garcialle riitti se yksi ainoa kokeilu. Kaksi seuraavaa erää mentiin täysin Garcian tahdon mukaan, eikä Sasnovichilla pahemmin sanavaltaa ollut. 3/13 murtopalloa onnistui valko-venäläinen käyttämään, mutta useampaan oli todella hyvät mahdollisuudet. Vastus on verrattaen helpompi tällä kertaa, mutta siltikin tehot tulee nousta nykyisestä.
Belinda Bencic on kovan kentän spesialistina tunnettu pelaaja. WTA-rankingin sijalla 38 majaileva sveitsiläinen on saanut hyvän vireen päälle ennen Grand Slamia myöskin. Vastustajien taso ei ole ollut samaa, mitä Sasnovichilla on ollut, mutta esimerkiksi Camilla Giorgi on kaatunut sveitsiläistä vastaan 2-0 lukemilla. Bencic on hyvin samantyyppinen pelaaja, mitä Sasnovich on, mutta on vielä hieman jäljessä palauttelun ja yleispelaamisen osalta.
Edellisen ottelun Bencic pelasi Aryna Sabalenkaa vastaan. Sabalenka lähti lievänä ennakkosuosikkina kertoimien pohjalta otteluun, vaikka olikin selkeä suosikki asetelmien perusteella. Bencic otti käkättimeen suoraan 0-2 lukemin tämän ottelun, ja ei mitenkään tiukastikaan. Sabalenka nappasi ensimmäisen erän nimiinsä 3-6 lukemilla, kun hän onnistui murtamaan kertaalleen erän aikana. Paikkoja oli kokonaisuudessaan neljä, mutta yksi riitti erävoittoon. Toisessa erässä Bencic jäi jälleen jalkoihin, kun Sabalenka onnistui murtamaan kahdesti, eikä päästänyt sveitsiläistä edes murtopallolle. Benciciltä tämä tulos oli odotettu, mutta tästä tulee petrata, mikäli hän mielii vielä jatkaa Grand Slamin parissa.
Ottelussa on selkeämmät asetelmat, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Toki Sabalenka on hieman eri kaliberin pelaaja, mitä Sasnovich, mutta Bencic on myös hieman eri kaliberia, mitä valko-venäläinen. Sasnovich on asetettu suotta altavastaajaksi otteluun, sillä voittomahdollisuudeksi olemme arvioineet jopa 64%. Ylikerrointa lähdetään ehdottomasti pelaamaan Sasnovichin kautta, ja lisukkeena napataan mukaan pelioveri, sillä erät saattavat venähtää hyvinkin todennäköisesti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ