to 30.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Aliaksandra Sasnovich – Daria Kasatkina | Venäläisen kakkossyöttö on tehoton

US Openin toisella kierroksella nähdään erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun taistelutahtoa puhkuva, vireen löytänyt Aliaksandra Sasnovich kohtaa illan ottelussa WTA-rankingin sijaa 11 pitävän Daria Kasatkinan. Molemmat ovat selvinneet ensimmäiseltä kierrokselta vaivalloisesti jatkoon, mutta Sasnovichin otteet ovat vakuuttaneet enemmän. Pystyykö Kasatkina pitämään syöttönsä kurissa?
Sasnovich majailee WTA-rankingin sijalla 33. Valko-venäläinen tunnetaan nimenomaan kovan kentän spesialistina, ja otteitaan hän on näyttänyt pitkin kautta eri turnauksissa. Hyvän syötön lisäksi Sasnovich on loistava yleispelaaja, ja myöskin hyvä palauttaja. Sasnovichilla on potentiaalia vaikka ja mihin, mutta saa nähdä tuleeko kehityskäyrä enää nousemaan samaan tahtiin, mitä on nähty.
Ensimmäisellä kierroksella Sasnovich kohtasi toisen kovan kentän spesialistiksi mielletyn Belinda Bencicin. Ensimmäisen erän järkyttävän flopin jälkeen Sasnovich pääsi peliin kiinni. Ensimmäisessä erässä Sasnovich oli rehellisesti kusessa, ja Bencic painoi 2-6 tuloksen tauluun. Sasnovich murtui kahdesti, ja tähän oli syynä tehoton syöttö, ja avuttomat palautukset. Toisessa erässä valko-venäläinen lämpesikin. 6-1 tulos tauluun, syöttö kulki, ja murtopallotkin saatiin käytettyä. Bencic sai viisi mahdollisuutta murtaa Sasnovichin syötön, mutta ei tähän kyennyt. Kolmannessa erässä Sasnovich jatkoi loistavaa pelaamistaan, ja hoitelikin kolmannen erän nimiinsä komealla 6-2 tuloksella.
Sasnovich floppasi edellisessä ottelussa ensimmäisen erän, mutta teki hurjan ryhtiliikkeen ottaen sitten kaksi seuraavaa suvereenisti. Sasnovich on todella kylmäpäinen taistelija, eikä hän luovuta, vaikka tilanne näyttäisi epätoivoiselta. Ryhtiliikkeen hän osaa tehdä, vaikka sulaisikin ottelun alussa täysin. Nyt on kuitenkin vastassa WTA:n kärkijoukkoon lukeutuva pelaaja, joten ei Grand Slam –taival ainakaan helpotu.
Kasatkina on WTA:n eliittiin lukeutuva pelaaja, joka osaa pelata jokaisella alustalla. Kasatkinan vahvuuksiin ykkössyötön lisäksi lukeutuu erittäin hyvä yleispelaaminen, ja hyvä palauttamiskyky. Kasatkinan kakkossyöttö on kuitenkin sakannut todella pahasti, ja pidemmissä syöttövuoroissa tämä koituu kohtaloksi. Edellisellä kierroksella Kasatkina floppasikin melko pahasti.
Kasatkina kohtasi edellisellä kierroksella hyvänä kovan kentän pelaajana tunnetun Times Babosin. Babos onnistui laittamaan Kasatkinan todella tiukille, vaikka ensimmäisen erän jälkeen venäläinen menikin 0-1 johtoon voittaessaan ensimmäisen erän lukemin 4-6. Kasatkina murtui itse kerran, mutta onnistui murtamaan myös Babosin syötön kahdesti. Toinen erä oli karmaiseva. Babos nappasi erän lopulta nimiinsä 7-5 lukemilla, mutta ennen tätä tapahtui paljon. Kasatkina antoi yhdeksän murtopalloa unkarilaiselle, joista kolme tämä onnistui käyttämään. Ykkössyötöistä voitettiin 63% ja kakkosista vaivaiset 32%. Syötön sakkaamisen johdosta Kasatkina otti toisen erän käkättimeen oikeutetusti. Kolmannessa tapahtui pieni ryhtiliike, ja se olikin toisinto ensimmäisestä erästä.
Kasatkinan syöttö sakkaa jälleen, ja tästä syystä vastustaja pääseekin liian usein murtopallolle. Sasnovichia vastaan tulee todellisia ongelmia, mikäli samanlainen syöttöpeli jatkuu illan ottelussa. Venäläisen on tehtävä ryhtiliike, sillä Sasnovich on todella vaarallinen ja yllätysvalmis pelaaja, kuten Wimbledonissa todettiin.
Ottelun asetelmat ovat tasaisemmat, mitä kertoimet kielivät. Kasatkina on niin floppiherkkä pelaaja, että Sasnovichilla on mahdollisuus erän lisäksi napata koko ottelu nimiinsä. Pelivalintoihin napataan ehdottomasti mukaan pelioverit ja settioveri, mutta myös Sasnovichin voittoa pelitasoituksella.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ