US Open ke 29.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Ana Bogdan – Karolina Pliskova | Bogdan on yllätysvalmis

US Openin toisella kierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun romanialainen yllätysvalmis Ana Bogdan kohtaa floppikesää pelaavan Karolina Pliskovan. Pliskova on toki WTA:n kärkijoukkoon kuuluva pelaaja, mutta otteet eivät sitä ole viestineet viimeaikoina. Pliskova on ollut Bogdania huonompiakin pelaajia vastaan pulassa, ja jo edellisellä kierroksella Zarina Diyas aiheutti päänsärkyä tsekkiläiselle. Onnistuuko Bogdan yllättämään Pliskovan, vai meneekö tsekkiläinen menojaan?
Bogdan on WTA-rankingin sijalla 83. Ranking-sija ei kuitenkaan kerro tämän naisen tasosta juurikaan, sillä Bogdan on nimenomaan kovan kentän pelaaja, ja on tällä kaudella takonut paljon massaturnauksia nurmipelejen kera. Bogdanin vahvuuksiin kuuluu syöttäminen omalta osaltaan, mutta eritoten yleispelaaminen on hyvällä tasolla. Palautukset, ja palauttajana pelaaminen on Bogdanille helpon näköistä, ja hän onkin onnistunut kukistamaan kovalla kentällä kovempiakin nimiä, ja on myös onnistunut laittamaan monet kovan kentän spesialistitkin tiukille.
Bogdan pelasi edellisessä ottelussaan Marie Bouzkovaa vastaan. Ottelu päättyi Bogdanin voiton juhliin suoraan kahdessa erässä. Bogdan onnistui syötöissään erinomaisesti voittaen 73% ykkössyötöistään ja lisäksi kakkossyötöistään jopa 64%. Kertaakaan ei Bouzkova onnistunut romanialaista murtamaan, mutta sen sijaan Bogdan mursi Bouzkovan syötön kolmesti. Loppulukemiksi hienon ottelun jälkeen jäi 0-2 (4-6, 2-6). Toki vastus kovenee huomattavasti nyt, mutta nykyisellä pelillään tulee Pliskova olemaan vaikeuksissa, ellei saa tehtyä ryhtiliikettä.
Pliskova kuuluu WTA-rankingin kärkikymppiin. Sijalla 8 majaileva tsekkiläinen on kuitenkin pelannut tajuttoman surkeasti kesän ottelu, eikä peli ole edes näyttänytkään kulkevan niin kuin tuon tason pelaajalla kuuluisi. Pliskova osaa syöttää, ja yleispelaaminen on normaalisti erinomaista, mutta kakkossyöttö ja nykyinen vire ovat koituneet kohtaloksi moneen eri otteeseen. Grand Slamiin tarvittaisiin nyt ryhtiliikettä, jotta jatkopaikat selviäisi edes näitä selvästi ”huonompiaan” vastaan.
Pliskova voitti edellisessä ottelussaan Zarina Diyasin. Diyas onnistui kuitenkin murtamaan tsekkiläisen syötön jopa neljä kertaa, ja tuotti myös päänsärkyä Pliskovalle moneen otteeseen. Ensimmäinen erä meni Pliskovan nimiin oikeutetusti, mutta toisessa erässä Diyas pääsi murtopallolle, ja samalla eräpallolle moneen otteeseen, mutta ei kyennyt paikkaa hyödyntämään. Loppujen lopuksi Pliskova nappasi katkaisupelissä helpohkon erävoiton vieden ottelun nimiinsä 0-2.
Ottelun asetelmat ovat tasaisemmat, mitä kertoimista voisi päätellä. Bogdanilla on täydet mahdollisuudet napata erä Pliskovalta, mutta vähintäänkin pitkittää eriä ja samalla ottelua. Pelivalintoihin napataan ehdottomasti Bogdanin voitto settitasoituksella, mutta isommalla laakilla napataan pelioverit, sillä uskomme erien venyvän pidemmiksi.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ