ke 05.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Carla Suarez Navarro – Madison Keys | Espanjalainen on hurjassa vireessä

US Openin puolivälierissä nähdään toinenkin mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi erittäin vakuuttavasti pelannutta naispelaajaa kohtaavat. Carla Suarez Navarro saa tässä ottelussa vastaansa todellisen monitaiturin Madison Keysin. Navarro on löytänyt hurjan vireen Grand Slamiin, ja hän onkin osoittanut olevansa todellinen uhka. Navarro kohtaa erittäin hienoa kautta pelaavan Keysin, joka puolestaan tunnetaan erinomaisena syöttäjänä ja todella hyvänä yleispelaajanakin. Vankan kokemuksen omaava Navarro jää tässä ottelussa haastajan rooliin, mutta onko hänestä todella haastamaan jenkkiä?
Suarez Navarro on WTA-rankingin sijalla 24. Espanjalainen on löytänyt erinomaisen vireen US Openiin, ja onkin osoittanut kaikille olevansa uhka kovalla alustalla. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen peli on parantunut entisestään ja syötötkin ovat löytäneet tiensä taas ruutuun saakka. Yleispelaajana Suarez Navarro on todella hyvä, ja sekä palautukset että sijoitukset ovat todella tarkkoja. Floppieriä espanjalaiselle kuitenkin sattuu tuon tuosta, ja tämä onkin aiheuttanut ongelmia esimerkiksi ensimmäisellä kierroksella.
Ensimmäisen kierroksen vastustajana toimi ITF-kentiltä tuttu Nicole Gibbs. Yhdysvaltalainen onnistui yllättämään 30-vuotiaan espanjalaisen ensimmäisessä erässä vieden erän nimiinsä lukemin 7-5. Navarron syöttöpeli sakkasi pahasti, ja sen vuoksi Gibbs onnistuikin rokottamaan kolmeen otteeseen murtamalla espanjalaisen syötön. Toisessa erässä osat vaihtuivat, kun Navarro sai syöttönsä kuntoon, ja Gibbs puolestaan mokaili kakkossyötön kanssa. Gibbs voitti vaivaiset 27 prosenttia kakkossyötöistään, ja tämä kertoo jo sen tehottomuudesta hyvinkin paljon. Navarro nappasi erän nimiinsä lukemin 3-6. Ryhtiliikkeen jälkeen sama meno jatkui Navarron osalta myös kolmannessa erässä. Molemmat syöttivät todella hyvin, mutta Gibbs mokasi totaalisesti toisella syöttövuorollaan, ja Navarro onnistui käyttämään erän ainoan murtopallon tehokkaasti. Kolmas erä päättyi Navarron juhliin 4-6 lukemilla.
Ensimmäisen flopin jälkeen Navarron vastus on vain koventunut jokaisella kierroksella. Toisella kierroksella vastaan asettui Kristina Mladenovic, joka kaatui kolmessa erässä. (1-6, 6-4, 4-6) Kolmannella kierroksella Navarro järjesti yllätyksen kaatamalla WTA-rankingin kuudennella sijalla lepäävän Caroline Garcian huikeassa kolmieräisessä ottelussa. Garcia pääsi 1-0 johtoon ensimmäisen erän jälkeen, mutta espanjalainen taisteli toisessa erässä ottelun tasoihin. Kolmas erä venyi ilman murtoja aina katkaisupeliin saakka, jossa Navarro haki ratkaisun voittaen Tie Breakin lukemin 4-7. Viimeisimmässä ottelussa kaatui Maria Sharapova suoraan kahdessa erässä. Tämä vain vahvistaa todisteita siitä, että Navarro on todellakin vireessä. Haaste on heitetty, ja myrskyvaroitus on annettu. Miten vastaa haasteeseen ottelun vastustaja Madison Keys?

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Keys on WTA-rankingin sijalla 14. Vahvuusalueeseen lukeutuu syötön lisäksi myös huikeat sijoitukset sekä uskomattoman hyvä palautus. Tarkkojen lyöntien lisäksi Keys omaa myös todella kylmät hermot mikä edesauttaakin pitkissä otteluissa hyvin paljon. Kotikisojaan pelaava Keys lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina tähän otteluun – aliarvioimatta vastustajaansa, jolta kokemusta löytyy enemmän kuin tarpeeksi.
Keysin turnaus on edennyt odotusten mukaisesti. Puhtaalla pelillä ollaan menty pitkälle, mutta vastustajien taso on ollut huomattavasti heikompi mitä Suarez Navarrolla. Pauline Parmentier, Bernarda Pera ja Dominika Cibulkova ovat kaatuneet suoraan kahdessa erässä. Parmentier ja Pera olivat pelkkiä suupaloja kivenkovalle jenkille, mutta 2-0 voitto Cibulkovasta nostaa pisteitä jonkin verran. Cibulkova tunnetaan kovankentän spesialistina ja erinomaisena yleispelaajana. Syöttöpeli ei ole yhtä kovalla tasolla, mutta sekä sijoitusten että palautusten avulla hän pystyy tätä puutetta erinomaisesti paikkaamaan. Cibulkovaa ennen ehti kuitenkin yksi pelaaja aiheuttaa myös päänsärkyä Keysille, kun ottelu venyi aina kolmanteen erään saakka.
Aleksandra Krunic onnistui lyömään Keysille kapuloita rattaisiin voittamalla ensimmäisen erän loistavalla pelaamisella. Keys antoi yhden murtopallon serbialaiselle käytettäväksi, ja hän myös käytti sen. Krunic otti ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 4-6. Toisessa erässä tapahtuikin hurja ryhtiliike, kun Keys pääsi vauhtiin. Jenkki takoi hurjalla prosentilla pitopisteet kotiin, ja murtopalloille hän sai itsensä pelattua jopa viisi kertaa. Keys mursi Krunicin kolmesti toisen erän aikana ja takoikin huikean pelaamisen tuloksena toisen erän lukemiksi 6-1. Kolmannessa erässä meno tasoittui, ja murtojuhlat alkoivat. Keys voitti tämän murtotaistelun murtamalla neljä kertaa, kun Krunic onnistui puolestaan murtamaan vain kaksi kertaa. Keys nappasi erän nimiinsä 6-2 lukemin ja jatkoi seuraavalle kierrokselle, jossa kohtasikin sitten Cibulkovan. Keys on erinomainen pelaaja, mutta jos Krunic onnistui lyömään jo kapuloita rattaisiin, niin vankan kokemuksen omaavalla 30-vuotiaalla kovan kentän spesialistilla on tähän myös erinomainen mahdollisuus.
Ottelun asetelmat puoltavat Keysin voittoa. Mielestämme kerroinasettelu on kuitenkin liian puolueellinen jenkin suuntaan, ottaen kohteita miettiessä huomioon viimeisimmät pelit. Suarez Navarrolla on todella hyvät mahdollisuudet napata erän lisäksi jopa otteluvoitto, mikäli espanjalainen saa pidettyä pakettinsa vain kasassa. Lapulle napataan Suarez Navarron voittoa settitasoituksella, pelioveria sekä pienemmällä settioveria.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ