to 30.08. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Caroline Garcia – Monica Puig | Ylikerrointa tarjoillaan taas

US Openin toisella kierroksella nähdään illansuussa toinenkin mielenkiintoinen kohtaaminen, kun kestomenestyjä Caroline Garcia kohtaa kovan kentän spesialistin, Monica Puigin. Molemmat selvittivät ensimmäisen kierroksen ottelunsa kunnialla kahdessa erässä, mutta tänään otetaan todella naisesta mittaa. Garcia lähtee osittain ranking-sijoituksensa vuoksi ennakkosuosikkina tähän otteluun, mutta onko kaikki niin mustaa valkoisella?
Garcia on WTA-rankingin sijalla 6. Garcia osaa pelata oikeastaan kaikilla alustoilla, ja onkin niittänyt mainetta ja mammonaa ajan saatossa melkoisen kovalla teholla. Garcia tunnetaan hyvänä syöttäjänä, ja myös hyvänä yleispelaajana. Kovan syötön omaava ranskalainen on parhaimmillaan, kun pääsee dominoimaan ottelua. Miten käykään, jos nainen jääkin yllättäen alakynteen?
Edellisellä kierroksella Garcia kohtasi Johanna Kontan. Kontasta ei vastusta juurikaan ollut, ja molemmat erät mentiinkin ranskalaisen ehdoilla. Ensimmäisessä erässä Garcia takoi kovat tilastot tauluun, sillä hävisi vain viisi pistettä syöttövuoroillaan. Kahden murron turvin Garcia nappasi erän nimiinsä lukemilla 6-2. Toisessa erässä sama meno jatkui. Ykkössyötöllään Garcia hävisi vain kuusi pistettä, ja kakkossyötöllään ainoastaan yhden. Garcia sai viisi murtopalloa, joista onnistuikin käyttämään kaksi. Toinen erä meni jälleen suvereenisti Garcian nimiin. Odotukset olivat, että Konta pystyisi laittamaan hanttiin tässä ottelussa, mutta toisin kävi. Tänään Garcia saa erittäin hyvän kovan kentän pelaajan vastaansa, ja tilanne saattaa olla toinen.
Garcian tämän illan vastustajaksi on nimetty Monica Puig. Puig on WTA-rankingin sijalla 55. Puerto Ricolainen Puig on kuin kotonaan kovalla kentällä. Kovan syötön ja loistavan yleispelaamisen lisäksi Puig on erinomainen palauttaja, ja myöskin hyvin yllätysvalmis. Puig antoi edellisellä kierroksella todellisen myrskyvaroituksen tulevasta, ja tänään hän pääsee todistamaan tätä antamaansa varoitusta.
Puig takoi toden totta edellisen vastustajansa maanrakoon. Stefanie Voegele oli ottavana osapuolena ensimmäisellä kierroksella, kun Puig sai pelinsä kulkemaan. Ottelun lopputulos ei selkeämpi olisi voinut olla, sillä Puig tosiaan takoi 2-0 lukemat taululle, ja erälukemiksi jäivät 6-0, 6-0. Voegele on hyvä pelaaja, mutta Puig sai todellisen flow-moodin päälle, ja takoikin erittäin näyttävästi koko ottelun ajan. Puigin syöttöpeli toimi erinomaisesti, ja myös palauttelu oli todella hienoa, kuten tietysti lukemista voi päätellä. Puig on erittäin taitava ja vaarallinen pelaaja, eikä Garcia voi ottelussa pakitella pienintä hiventäkään, jos haluaa voiton tältäkin kierrokselta napata.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat todella paljon tasaisemmat, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Puig on todella taitava ja vaarallinen vastustaja, eikä tämänhetkinen kerroin ole lähelläkään oikeaa. Naiset kohtasivat New Havenin WTA-turnauksessa viime viikolla, ja Puig nappasi 2-1 voiton silloin. Tänään tilanne voi hyvinkin olla prikulleen samanlainen, ja tähän ajatukseen perustuvat myös vetomme.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ