ti 28.08. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Danielle Rose Collins – Aryna Sabalenka | Ottelussa on selvät sävelet

US Openin ensimmäiseltä kierrokselta löytyy todellinen täytekakku. Herkuista on puhuttu, ja kaikennäköisiä nameja jaeltu, mutta tästä ottelusta löytyy useampi erinomainen kohde isommallekin panostukselle. Danielle Rose Collins kohtaa ensimmäisellä kierroksella hurjaa nousukiitoa tekevän Aryna Sabalenkan. Sabalenka on näyttänyt aivan ilmiömäisiä otteita viimeisimmissä otteluissaan, ja itse asiassa hän on säväytellyt koko kuluneen kauden. Collins tulee olemaan todellisessa pulassa, ellei hän löydä omaa peliään pikaisesti.
Collins on WTA-rankingin sijalla 37. Collins on onnistunut säväyttelemään aika-ajoin kovallakin kentällä, mutta muun muassa toista hurjan vireen löytänyttä Dayana Yastremskaa vastaan ei suuta tarvinnut edes vaivautua avaamaan. Collinsin syöttö sakkaa, ja pelaaminenkin on ollut melkoisen kammoksuttavaa kovempia vastustajia kohdatessaan, eikä tälläkään kertaa tule mikään helppo nakki olemaan. Collinsin tulee tehdä todellinen ryhtiliike, jotta hänet voitaisiin edes haastajaksi nimetä.
Yastremskaa vastaan Collins ei onnistunut missään. Ensimmäinen erä meni läpihuutona Yastremskan nimiin lukemin 6-0, mutta toisessa kollins onnistui jopa murtamaan. Kuitenkaan todellista vastusta ei Collins pystynyt antamaan 18-vuotiaalle ukrainalaiselle, sillä Collins murtui heti perään omalla syöttövuorollaan, ja myös myöhemmin toistamiseen pitkän deucen jälkeen. Collinsin pelaaminen on ollut melko hirveää, eikä tänään vastuskaan helpotu.
Sabalenka on noussut WTA-rankingissa jo sijalle 20. Sabalenkan viimeaikaiset otteet ovat olleet ilmiömäisiä. Syöttäminen on aika-ajoin sakannut hieman, mutta yleispelaamisella ja loistavilla sijoituksilla on tätäkin aukkoa pystytty erinomaisesti paikkaamaan. Sabalenka hakee paljon ”winnereitä”, mutta sijoitukset ovat myös älyttömän tarkkoja. Vasta 20-vuotias valko-venäläinen tulee olemaan WTA:n ehdotonta kärkeä tulevaisuudessa.
Sabalenka kohtasi New Havenin WTA-turnauksessa todella kovan Julia Goergesin. Goerges kuuluu WTA-rankingin kärkikymppiin, ja on myös ansainnut paikkansa siellä. Molemmat pelasivat todella hienon ottelun kaiken kaikkiaan, mutta Goerges alkoi toisessa erässä jo hieman väsymään, eikä mikään tuntunut enää onnistuvan. Sabalenka puolestaan painoi menemään satanen lasissa, kuten aina ja onnistuikin ottamaan loistavan 2-0 voiton saksalaisesta. Goergesilla oli paikka ottaa toinen erä nimiinsä, kun hän onnistui murtamaan Sabalenkan ensimmäisen syöttövuoron. Sabalenka onnistui kuitenkin vielä murtamaan Goergesin syötön toisen erän kahdeksannessa pelissä, ja molemmat mursivat vielä viimeisessä kahdessa. Katkaisupelissä Goerges pääsi jo 0-3 johtoon, mutta Sabalenka meni sujahtaen ohi, ja nappasi seitsemän pistettä putkeen voittaen katkaisupelin, ja samalla myös ottelun.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat erittäinkin selkeät. Sabalenka on löytänyt aivan tajuttoman kovan vireen ennen US Openia, eikä Collinsin peli kulje lainkaan tällä hetkellä. Lapulle napataan Sabalenkan voittoa settitasoituksella ja pelitasoituksella sekä peliunderia otetaan myös, sillä pitkää ottelua emme tosiaan odota.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ