ma 27.08. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Garbine Muguruza – Shuai Zhang | Kiinalainen jää jalkoihin

US Openin ensimmäisellä kierroksella löytyy vielä lisää erinomaisia otteluita vedonlyönnin puolesta. Tässä ottelussa vastakkain asettuu ehdottomasti WTA:n kärkeen kuuluva Garbine Muguruza ja ailahteleva kiinalainen, Shuai Zhang. Muguruza osaa pelata jokaisella alustalla, mutta kova kenttä on ehdoton kestosuosikki. Zhang ei puolestaan ole spesialisti millään alustalla, eikä viimeaikoina ole juuri lähtenyt.
Muguruza jää juuri ja juuri WTA-rankingin top-10 ulkopuolelle ollessaan ”vasta” sijalla 12. Muguruza kuuluu kuitenkin WTA:n ehdottomaan kärkeen, ja sen hän on moneen otteeseen todistanutkin. Loistavana syöttäjänä, yleispelaajana ja palauttajana tunnettu espanjalainen lähtee ehdottomasti suosikkina otteluun.
Muguruza on pelannut huhtikuun jälkeen yhden ottelun kovalla kentällä Lesia Tsurenkoa vastaan. Tsurenko voitti ottelun kolmessa erässä, vaikka Muguruza dominoikin ensimmäistä erää täysin. Espanjalainen löi 2-6 lukemat ensimmäisessä erässä tauluun, mutta joutui taipumaan kahdessa seuraavassa Tsurenkolle lukemilla 6-4, 6-4. Mitään mullistavaa ei tapahtunut, mutta kakkossyöttö sakkasi siinä määrin, ettei potkua enää riittänyt. Tsurenko pelasi aivan huikeaa tennistä kahdessa viimeisessä erässä jättäen sijoituksillaan ja palautuksillaan espanjalaisen nuolemaan näppejään. Tänään vastus on helpompi, mutta tuskin lähtee Muguruza himmailemaan.
Zhang ei rankingia katsoessa näytä miltään pilipalipelaajalta, sillä nainen on sijoittunut sijalle 34. Kuitenkin viimeaikainen pelaaminen on ollut karmaisevaa katsottavaa, vaikka Elise Mertensin hän onnistui laittamaan koville. Kuitenkin vastapainona tälle löytyy ottelu Kiinan Lin Zhuta vastaan, jonka hän hävisi 1-2. Ensimmäinen erä meni Zhulle katkaisupelin jälkeen, ja toinen tiukan väännön jälkeen puolestaan Zhangille lukemilla 6-4. Kolmas erä oli karmaiseva. Zhang onnistui heti alkuun murrossa, mutta sen jälkeen jokainen syöttövuoro hävittiin eikä edes murtopallolle päästy uudelleen. Kolmannen erän ulospuhallus johtikin tappioon, ja tämä toimii hyvänä esimerkkinä naisen floppivaarasta sekä ailahtelevuudesta.
Zhang on parhaimmillaan hyvä yleispelaaja, ja kohtuullisen hyvä syöttäjäkin. Viimeaikaiset näytöt kuitenkin kielivät todellisesta floppauksesta, emmekä usko, että kiinalainen saa peliään kasaan tässä Grand Slamissa. Selkeänä altavastaajana otteluun lähtevä kiinalainen joutuu todella miettimään, miten peliä voisi parantaa. Töitä on tehtävä, ja tajuttoman suuri parannus on edessä, mikäli espanjalaisen päänahan haluaa.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat erittäinkin selkeät. Muguruza lähtee suosikkina lapulle, ja varmasti painaa 100-lasissa alusta loppuun saakka. Espanjalaisen kahden erän voitolle tarjotaan kohtuullista kerrointa, mutta isommalla panostuksella laitamme vetämään pelitasoituksen, sillä pitkiä eriä emme odota tässä ottelussa.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ