pe 31.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Kaia Kanepi – Rebecca Peterson | Halepin murskaaja on vauhdissa

US Openin kolmas kierros lähtee käyntiin. Kovia nimiä on jo pudonnut pois, ja yksi heistä on WTA-rankingin ykkönen Simona Halep. Halep putosi murhaavalla tavalla ensimmäisellä kierroksella, kun tämän ottelun toinen osanottaja Kaia Kanepi murskasi ykkösnaisen suoraan kahdessa erässä. Kanepia vastaan tässä ottelussa astelee helpomman kaavion saanut ruotsalainen Rebecca Peterson. Ottelun ennakkosuosikin roolin on saanut omakseen Kanepi, mutta ei todellakaan turhaan, sillä tämä nainen on todellisessa vireessä. Pystyykö ruotsalainen haastamaan Halepin pudottaneen Kanepin?
Kanepi on WTA-rankingin sijalla 44. Kanepi järjesti ensimmäisellä kierroksella jättipommin pudottaessaan WTA-rankingin ykkösen ulos, ja vielä suoraan kahdessa erässä. Kanepi takoi ensimmäisessä erässä 2-6 murskalukemat taululle, ja toisessakin mentiin virolaisen ehdoilla. Kanepi osaa syöttää, mutta myös palauttaa. Kanepi on hyvä yleispelaaja, ja sijoitukset ovat tarkkoja. Tämän lisäksi nainen on löytänyt aivan tajuttoman vireen, ja viimeisimpien esityksien perusteella virolaisen pysäyttämiseen tarvitaan 30 senttiä paksu teräsbetoniseinä.
Kanepi kohtasi toisella kierroksella sveitsiläisen Jil Belen Teichmannin. Teichmann kaatui Halepin tapaan suoraan 2-0, eikä nokan koputtamista pahemmin ollut. Kanepi piti hienosti paketin kunnossa, ja syöttäminen onnistui mahtavasti. Kanepi onnistui murtamaan Teichmannin syötön kolme kertaa ottelun aikana, mutta kokonaisuudessaan murtopalloja hän sai jopa 10. Teichmann sai myös omat murtopallonsa, mutta Kanepi hoiteli jokaisen kolmesta, eikä näin ollen murtunut kertaakaan. Kanepi on todella kovassa vireessä, ja illan vastustajalla on todella iso työ edessä, mikäli hän meinasi oikeasti tämän ottelun voittaa.
Peterson on WTA-rankingin sijalla 61. Petersonin kaavio on ollut huomattavasti helpompi, kun vertaa Kanepin kaavioon. Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Anastasia Pavlyuchenkova ja toisella kierroksella vastaan tuli Vania King. Peterson hoiteli molemmat ottelut kunnialla, mutta ensimmäinen tuotti jopa hieman päänsärkyä. Pavlyuchenkova nimittäin otti murskavoiton ensimmäisestä erästä takoen 1-6 lukemat taululle. Toiseen erään Peterson pääsikin jo peliin mukaan, ja nappasikin erävoiton taisteltuaan murron takaa-ajoasemasta itsensä 6-4 erävoittoon. Kolmas erä meinasi yltyä varsinaiseksi murtojuhlaksi. Peterson onnistui murtamaan Pavlyuchenkovan syötön kolme kertaa, ja murtui itse myös kaksi kertaa. Peterson nappasi kolmannen erän nimiinsä lukemin 6-3, ja kuittasikin samalla otteluvoiton itselleen.
Petersonille päänvaivaa on aiheuttanut hänen kakkossyöttönsä, joka on todella tehoton. Kakkossyötöistä ei Peterson ole voittanut 30 prosenttia enempää, ja tuplavirheitäkin kertyy aivan liian paljon. Peterson saa hieman paikattua syöttöään yleispelaamisellaan, mutta tällä kertaa vastassa on sekä hyvä syöttäjä, mutta myös todella hyvä yleispelaaja. Petersonin mahdollisuudet piilevät pitkälti palloralleissa, sillä syöttöetua hän ei todellakaan nappaa itselleen.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat selkeästi Kanepia. Virolaisnainen on saanut hurjan vireen päälle, ja on todella hakemassa kovaa sijoitusta tästä Grand Slamista. Petersonin syöttö sakkaa pahasti, ja hän onkin sen vuoksi pulassa, ellei hän saa palauteltua Kanepin syöttöjä, jotta palloralleista aukeaisi se mahdollisuus. Joka tapauksessa peleihin napataan viimeisimpien näyttöjen perusteella Kanepin voittoa sekä setti- että pelitasoituksella. Kanepi jatkanee hurjaa virettään, ja tällä kertaa murskattavana on ruotsalainen Peterson.
Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ