WTA pe 24.08. klo 00:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA-karsinnat: Katie Swan – Nao Hibino | Nuori englantilainen on pulassa


US Openin karsinnat ovat edenneet välieriin saakka. Tässä ottelussa Iso-Britannian Katie Swan kohtaa Japanin Nao Hibinon. Swan ei kovalla alustalla juurikaan viihdy, mutta Hibino on puolestaan aivan eri maata. Hibinolla on hurja meno päällä, ja lähtee tähän otteluun ehdottomasti ennakkosuosikkina liikenteeseen. Onnistuuko britti laittamaan hanttiin, vai onko peli jo menetetty?
Swan on WTA-rankingin sijalla 179. Nuori ikä vaikuttaa tähän paljon, mutta hänellä on paljon opittavaa vielä monellakin eri osa-alueella. Swan pystyy ITF-turnauksissa menestymään tällä hetkellä, mutta sielläkin kohtalaisesti. WTA-turnauksissa ei 19-vuotiaalla britillä ole paljon jäänyt sanottavaa, sillä karsintoihin on jääty tai jopa ensimmäisellä kierroksella on turmio tullut. Wimbledonissa Swan pääsi yllättämään Irina Begun, ja voittikin ottelun suoraan kahdessa erässä. Kuitenkin toisella kierroksella Mihaela Buzarnescu antoi kylmää kyytiä britannialaisellee voittaen ottelun 0-2 lukemilla. (0-6, 3-6)
Swan pelasi ensimmäisellä kierroksella Deborah Chiesaa vastaan, ja onnistuikin voittamaan ottelun kolmessa erässä. Ensimmäisessä erässä Chiesa nappasi otetta, ja onnistui murtamaan Swanin syötön kertaalleen. Toinenkin erä alkoi Chiesan murrolla, mutta Swan mursi myös Chiesan syötön kahdella viimeisellä syöttövuorolla naulaten 6-4 lukemat taululle. Kolmas erä oli yhtä murtojuhlaa. Murtojuhlan voittajaksi selviytyi kuitenkin nuori britannialainen, kun hän onnistui murtamaan Chiesan syötön naulaten kolmannenkin erän lukemiksi 6-4.
Swan on hyvä yleispelaaja, mutta WTA-turnausten menestykseen on vielä paljon matkaa.. ITF-turnauksissa Swanin mahdollisuudet menestykseen ovat hyvät, mutta isommat turnaukset ovat tosiaan liian suuren kaliberin turnauksia, eikä Swan näissä pärjätä voi. Tänään vastus kovenee eiliseen nähden, sillä tämän kerran vastustaja viihtyy kovalla kentällä, ja hänestä on louhittu todellinen kovan kentän spesialisti.
Hibino on WTA-rankingin sijalle 124 noussut japanilaispelaaja. Hibinon vahvuuksiin kuuluu nimenomaan kovakenttä sekä yleispelaaminen. Syöttäminen takkuaa aika-ajoin, mutta loistavilla sijoituksilla, ja hyvillä palautuksilla Hibino pääsee todella usein murtopallolle, jotka hän klaaraa melkoisen hyvällä prosentilla. ITF-turnauksissa Hibino pärjää erinomaisesti, ja mahdollisuuksia on myös WTA-turnauksissa menestymiseen. Kärkikahinoihin ei tälläkään naisella asiaa ole, mutta kehityskäyrä näyttää kyllä hyvältä.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Hibinoa, ja samaa mieltä ovat myös peliyhtiöt. Meidän mielestämme on todella vaikea nähdä sitä, että Swan onnistuisi erääkään nappaamaan kovan kentän spesialistilta, sillä pelaaminen on ollut viimeaikoina aivan kammoksuttavaa. Napataan japanilaisen settitasoitus lapulle, ja kyytipojaksi vielä peliunderia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ