US Open ti 28.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Kiki Bertens – Kristyna Pliskova | Bertens on tikissä

US Openin ensimmäisellä kierroksella nähdään myös mielenkiintoinen asetelma, kun hurjassa nousukiidossa liitelevä Kiki Bertens kohtaa kauden floppaajan Kristyna Pliskovan. Bertens on löytänyt pelinsä, ja niittääkin melkoista saldoa alustasta riippumatta. Pliskova ei puolestaan ole millään tasolla löytänyt yhtään mitään, mutta on onnistunut säväyttelemään aika-ajoin muiden virheiden avulla.
Bertens on WTA-rankingin sijalla 13. Mahdollisuudet kärkikymppiin ovat todella hyvät, sillä nyt on naisella draivi päällä. Bertens on takonut viimeiseen kuuteen otteluun täydet kuusi voittoa, eikä vastustajat ole heittopusseja olleet. Coco Vandeweghe ja Elina Svitolina kaatuivat suoraan kahdessa erässä. Ana Kontaveit, Petra Kvitova ja Simona Halep onnistuivat venyttämään ottelun aina kolmanteen erään saakka, mutta Bertens nappasi jokaiselta päänahan. Caroline Wozniacki joutui ensimmäisen erän jälkeen luovuttamaan, mutta peli oli sen näköistä, että Bertens olisi kahteen erään tuon ottelun jättänytkin.
Bertens on erinomainen syöttäjä, palauttaja sekä yleispelaaja. Todellista läpimurtokautta pelaava 26-vuotias hollantilainen on hätyyttelemässä kärkikymppiä toden teolla. Vastus on huomattavasti heikompi nyt, mitä edeltävät ovat olleet, ja Bertensillä on voitonnälkä vain kasvanut syödessä. Naisella on mahdollisuudet päästä todella pitkälle, ja hän tulee varmasti vetämään satanen lasissa tappiin saakka.
Pliskova lähtee selkeänä altavastaajana otteluun. Sijalla 96 majaileva tsekkiläinen on pelannut koko kauden aivan tajuttoman surkeasti. Viimeaikaiset pelit ovat olleet karmaisevia, eikä tunnu oma peli löytyvän millään. Aliaksandra Sasnovich joutui kuitenkin tiukille, kun Pliskova onnistui yllättämään valko-venäläisen toisessa erässä. Kolmannessa tapahtui jälleen ryhtiliike, ja Sasnovich nappasikin suvereenin 6-1 voiton tästä. Kakkoserässä syöttö sakkasi toden teolla, ja Pliskova pääsi tämän tilaisuuden hyödyntämään. Samanlaista menoa on turha toivoa Bertensiltä, ja näin ollen Pliskova on todellisessa pulassa ensimmäisellä kierroksella.
Bertens lähtee suorana suosikkina otteluun. Pakko on ihmetellä kertoimia, sillä Bertensin 2-0 voitosta saa jopa 1,72 kiinni. Tämän lisäksi pelitasoitus ja peliunderi lähtevät lapulle, sillä Pliskova ei nykyisellä pelillään tule erääkään ottamaan hollantilaiselta.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ