US Open pe 07.09. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Serena Williams – Anastasija Sevastova | Taistelu finaalipaikasta alkaa

US Openin WTA –turnaus on edennyt välieriin saakka. Tässä välieräottelussa vastakkain asettuvat Serena Williams ja Anastasija Sevastova. Molemmat ovat löytäneen todella kovan vireen tässä Grand Slamissa, ja finaalipaikka alkaa olla käsin kosketeltavissa. Sevastovalla on melkoinen suonenveto päällä, mutta riittääkö pelkkä huippuvire kaatamaan kokeneen 36-vuotiaan supertähden?
Williams on WTA –rankingin sijalla 26. Jenkin otteet ovat olleet todella vakuuttavat kuluneessa turnauksessa, ja voitotkin ovat tulleet melkoisen helposti, vaikka pari epäonnistumistakin tähän turnaukseen mahtuu. Williams on erityisen tunnettu erinomaisesta syötöstään, mutta myös yleispelaaminen on ensiluokkaista. Williamsin ominaisuuksiin lukeutuu myös todella kovat ja syvät palautukset sekä erinomaiset sijoitukset. Ilman näitä kahta ominaisuutta jenkillä ei oikeastaan saumaa olisi, koska raskaan rakenteensa vuoksi Williams hyytyy pitkässä ottelussa näissä 30-asteen helteissä. Williamsia ei kuitenkaan olla onnistuttu juoksuttamaan ulos ainakaan toistaiseksi, sillä jenkin syvät sijoittelut ovat purreet erittäin tehokkaasti vastustajiin.
Williamsin otteluista nostamme esiin viimeisimmän kamppailun tsekkiläistä Karolina Pliskovaa vastaan. Yhdysvaltalainen takoi melko helpot 2-0 –lukemat taululle, eikä tsekkiläinen juurikaan voinut vastaan pyristellä. Williamsin syöttö toimi todella hyvin, koska ykkönen napsui syöttöruutuun 67 prosentin teholla, ja ykkössyötön voittoprosenttikin oli huikea 71. Kakkossyöttö puolestaan sakkasi molempien osalta aika pahasti, ja pisteet jakautuivatkin kakkossyötöissä melkein tasan. Williams takoi ottelussa huikeat 13 ässää, mutta vastapainona kaksoisvirheitäkin kasaantui jopa viisi. Pliskova ei tehnyt yhtäkään tuplavirhettä, mutta syöttö oli silti täysin tehoton. Jenkin palautukset puolestaan olivat erittäin kovia ja syviä, ja nämä aiheuttivat tsekkiläiselle vaikeuksia.
Ottelun tilastoista huolimatta peli oli melko tasaista. Pliskova sai pelattua itsellen murtopallon jopa 12 kertaa ottelun aikana, mutta näistä ei onnistunut käyttämään kuin vaivaiset kaksi. Williamsille murtopalloja kertyi kaiken kaikkiaan vain seitsemän, joista jenkki onnistui käyttämään neljä. Pliskova pääsi murtopalloille moneen otteeseen juurikin Williamsin pakottamattomien virheiden avulla, ja näitäkin kertyi ottelun aikana jopa 30. Williams pystyi kuitenkin kompensoimaan virheiden määrää voittopalloilla, joita ottelussa nähtiin jenkin osalta 35. Williams on todella lahjakas pelaaja, mutta sääolosuhteet voivat kuitenkin koitua raskasrakenteisen jenkin kohtaloksi, sillä ikäkin alkaa jo hieman tekemisessä näkymään. Vastustaja ei ole mikään helpoin nakki, sillä erittäin lahjakas yleispelaaja odottelee vuoroaan.
Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sevastova on kavunnut WTA –rankingissa jo sijalle 18. Latvialainen omaa myös kattavan kokemuksen, ja tällä hetkellä hän omaa myös erinomaisen vireen. Sevastova on pudottanut todella kovia nimiä tämän turnauksen aikana, mutta ei suinkaan syöttönsä avulla, vaan loistavan yleispelaamisen turvin. Sevastova ei ole Williamsin kaltainen kova syöttäjä, mutta lyönnit ovat tarkkoja, ja hän jos joku pystyy juoksuttamaan vastustajaansa. Latvialainen on pudottanut turnauksesta jo neljä kovaa pelinaista. Tämän kohtalon ovat kokeneet Donna Vekic, Ekaterina Makarova, Elina Svitolina ja viimeisimpänä turnauksen hallitseva mestari Sloane Stephens.
Nostamme tässä esiin viimeisimmän ottelun, jossa Sevastova voitti US Openin hallitsevan mestarin suoraan kahdessa erässä. Stephensin peli ei tosiaan kulkenut Sevastovaa vastaan, mutta eritoten syöttö sakkasi todella pahasti. Syötön heikkous ei Stephensistä johtunut, vaan Sevastovan palautuskyvystä ja yleispelaamisen tasosta, joissa Stephens jäi altavastaajan rooliin. Sevastova takoi huikeita sijoituksia ottelun aikana, eikä Stephensillä jäänyt paljoa sanottavaa näihin. Molemmat onnistuivat ottelun aikana murtamaan moneen otteeseen, mutta pidemmän korren vei kuitenkin latvialainen seitsemällä murrollaan. Ensimmäinen erä meni puhtaasti Sevastovan nimiin kahdella murrolla lukemin 2-6, mutta toisessa erässä hallitseva mestarikin pääsi peliin mukaan. Stephens onnistui kaksi kertaa murtamaan latvialaisen syötön, mutta ikävä kyllä murtui itse jopa kolme kertaa. Hallitseva mestari ei kyennyt pelaamaan palloralleissa todella hyvin liikkuvaa Sevastovaa ulos, vaan jäi itse alakynteen, kun latvialainen pääsi juoksuttamaan.
Stephens kaatui suoraan kahdessa erässä, eikä hän voinut paljon vastaan sanoa. Sevastovan yleispelaaminen on sillä tasolla, että myös Williams voi hyvinkin joutua vaikeuksiin. Pitkässä ottelussa Sevastovan voittomahdollisuudet nousevat peli peliltä, koska hän jos joku pystyy Williamsin juoksuttamaan ulos. Williams on myös todella hyvä yleispelaaja, mutta liikkuvuus on huonompi, mitä kevytrakenteisella latvialaisella. Sevastovan pitää onnistua juoksuttamaan Williams ulos palloralleissa, jotta hän voi todella haaveilla finaalipaikasta.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat totta kai Williamsia. Jenkillä on kuitenkin ollut vaikeuksia palloralleissa, joissa hän joutuu liikkumaan paljon. Sevastovan ase piilee juurikin palloralleissa, joissa hän on parhaimmillaan. Mitä pidemmälle ottelu etenee, sitä suuremmalla prosentilla pallorallit tulevat päättymään Sevastovan pisteeseen. Kuten turnauksen aikana ollaan voitu jo todeta, latvialainen pystyy pelaamaan loistavalla tasolla pidemmänkin ottelun jopa näissä helteissä.
Pelivalintamme perustuvat siihen, että uskomme Sevastovan nappaavan ainakin erän nimiinsä. Williams saa edun syötön puolesta sekä lyöntien nopeuksista, mutta Sevastova nappaakin pisteet sijoitusten tarkkuuden ja liikkuvuuden suhteen. Ottelun pelimäärävedon linja on vedetty todella alas, ja tähän meidän on tartuttava. Williams on asetettu ennakkosuosikiksi, mutta yllätyksen mahdollisuus on todella paljon suurempi, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Nappaamme siis tämän ylikertoimen parillakin erilaisella vedolla mukaan lapulle!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ