ke 05.09. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Serena Williams – Karolina Pliskova | Williams on suosikki

US Openin WTA-turnaus on edennyt puolivälieriin saakka. Tässä puolivälieräottelussa vastakkain asettuu kaksi kivenkovaa naispelaajaa, ja toinen heistä lukeutuu myös WTA:n kärkikymppiin. Vastakkain tässä ottelussa näemme näyttävän paluun tehneen Serena Williamsin sekä huippuvireen löytäneen Karolina Pliskovan. Serena on todella esittänyt otteitaan edukseen turnauksen alkupuolella, tsekkiläisen jäämättä varjoon. Mielenkiintoinen ottelu on tiedossa, sillä molemmilta pelaajilta on floppieriä enemmän tai vähemmän nähty.
WTA-rankingin sijalla 26 olevan Williamsin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti huikean syötön lisäksi myös loistava yleispelaaminen. Williamsin kämmenlyönti on yksi WTA:n parhaimpia, mutta rystykään ei paljoa kämmenen rinnalla kalpene. Todella syviä sijoituksia lyövä Williams on vahva yleispelaaja. Williamsin haasteena on hänen raskasrakenteisuutensa, josta on hieman haittaa varsinkin näissä US Openissa koetuissa hurjissa helteissä. Williams on kuitenkin oppinut pelaamaan todella painostavaa peliä, mikä toimiikin erittäin hyvin.
Wimbledonissa toiseksi sijoittunut Williams jahtaa finaalipaikkaa myös US Openissa. Williams on voittanut turnauksen aikana Magda Linetten, Carina Witthoeftin sekä siskonsa Venus Williamsin suoraan kahdessa erässä. Päänvaivaa onnistui aiheuttamaan toinen pitkän kokemuksen omaava 33-vuotias Kaia Kanepi. Williams dominoi ensimmäistä erää Kanepia vastaan, ja takoikin murskalukemat taululle voittaen erän 0-6. Kanepi ei onnistunut kirjaimellisesti missään, eikä myöskään näin ollen voittanut peliäkään.
Williams näytti todella vahvalta ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä tapahtui floppi. Kanepi resetoi toden teolla ajatuksensa, ja lähti itsevarmuutta uhkuen toiseen erään. Kanepi mursi heti ensimmäisen Williamsin syötön, ja onnistui vielä toistamiseenkin 4-2 tilanteessa. Williams sai vielä pidennettyä erää yhden pelin verran murtaessaan Kanepin syötön, mutta kymmenennessä pelissä ei Williams onnistunut kahta saamaansa murtopalloa käyttämään, ja hävisikin täten erän lukemin 4-6.
Kolmannessa erässä mentiin jälleen Williamsin ehdoilla, ja hän onnistui murtamaan Kanepin syötön heti alkuunsa. Kanepi sai vielä murtopallon, muttei onnistunut käyttämään sitä. Williams otti voiton kolmessa erässä, mutta ainekset olivat kyllä täydelliseen floppiin. Williamsin raskas rakenne on pieni haittatekijä pitkissä otteluissa, mutta painostavan pelityylinsä ja hurjan syötön avulla hän pystyy kompensoimaan kokoaan onnistuneesti.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

WTA -rankingin kärkikympissä, sijalla 8 olevan Pliskovan syöttöpeli on hyvällä mallilla ja ykkössyöttö kulkee erittäin hyvin. Yleispelaaminen on se, jolla Pliskova pääsee haastamaan WTA:n kärkeäkin. Todella tarkkojen ja voimakkaiden sijoitusten avulla Pliskova on todella hyvä palauttamaan. Pliskovan kahden käden rysty on erittäin vaarallinen, mutta passiivisen pelaajan kannattaa varoa myös kämmentä.
Pliskova on raivannut hurjalla tavalla tiensä puolivälieriin. Tsekkiläinen on voittanut jokaisen ottelunsa kahdessa erässä, ja tähän kaatuneiden ryhmään lukeutuvat loistavina yleispelaajina tunnetut Sofia Kenin ja Ana Bogdan, erinomainen syöttäjä Ashleigh Barty, sekä hurjan kauden pelannut Zarina Diyas. Pliskova on tehnyt todellisen ryhtiliikkeen sekä todistanut kuuluvansa WTA:n ehdottomaan kärkeen. Tsekkiläisellä on kuitenkin työ ja taistelu edessä, sillä syvien lyöntien kanssa saattaa tulla hieman ongelmia.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat paljon tasaisemmat, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Williams on ehdottomasti ennakkosuosikki, mutta voiton todennäköisyys on lähempänä 67 kuin 78 prosenttia. Pliskova pystyy varmasti haastamaan suursuosikin ja uskommekin, että tulee erän Williamsilta nappaamaan. Williams tulee todennäköisesti ottelun viemään, mutta eilisen perusteella se ei tule helppo tehtävä olemaan. Pliskovan settitasoitus sekä pelimäärä over lähtevät loistavilla kertoimilla lapulle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ