la 08.09. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Serena Williams – Naomi Osaka | Yhdysvaltalainen juhlii kotiyleisön edessä

US Openin WTA –turnaus huipentuu Serena Williamsin ja Naomi Osakan väliseen loppuotteluun. Nuori japanilainen on pelannut kerrassaan uskomattoman turnauksen, ja on näin löytänyt tiensä aina finaaliin saakka. Nyt on kuitenkin vastus jo sellainen, että ihme tässä tarvitsee tapahtua, jotta Osaka mestaruustittelin itselleen saisi ryöstettyä. Williams on kaikilla osa-alueilla kilpakumppaniaan edellä, ja lisäksi kotiyleisö on tukena illan koitoksessa. Mielenkiintoista on nähdä, että pystyykö Osaka haastamaan kokeneen supertähden lainkaan.
Williams on WTA –rankingin sijalla 26, ja nousee tämän turnauksen myötä kohti kärkikahinoita. Yhdysvaltalainen on tehnyt suorastaan räjähtävän paluun pelikentille. Williams kampesi tiensä finaaleihin jo Wimbledonissa, jossa Angelique Kerber veti pidemmän korren voittaessaan jenkin suoraan kahdessa erässä. Nyt Williams saa kuitenkin toisen mahdollisuuden Grand Slam –titteliin, ja voitonnälkä on varmasti vain kasvanut entisestään Wimbledonin jälkeen.
Williamsin vahvuudet piilevät erittäin kovassa syötössä sekä uskomattoman syvissä lyönneissä. Yhdysvaltalainen on erinomainen palauttaja, ja palautukset lähtevät kovaa ja todella syvälle, mikä tuottaakin ongelmia pelaajalle kuin pelaajalle. Williams on löytänyt oman pelinsä tauon jälkeen, ja on kovaa vauhtia matkalla kohti US Openin mestaruusjuhlia. Tiellä seisoo enää nuori, mutta erittäin taitava naispelaaja, joka on myös pelannut aivan ilmiömäisen hienon turnauksen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Osaka on WTA –rankingin sijalla 19, ja Williamsin tapaan nostaa sijoitustaan tämän turnauksen myötä. Myös Osaka on pelannut kerrassaan mahtavan turnauksen, eikä tie finaaliin ole todellakaan ilmaiseksi tullut. Osaka pääsi ensimmäiset kaksi kierrosta helppojen vastustajien kautta jatkoon, mutta sitten alkoikin tulla jo nimekkäitä pelaajia vastaan.
Osakan viimeisimmät vastustajat ovat jokainen erinomaisia pelaajia, ja kovalla kentällä peli on jokaisella kulkenutkin. Japanilainen on pudottanut turnauksen aikana Aliaksandra Sasnovichin, Lesia Tsurenkon ja Madison Keysin suoraan kahdessa erässä. Osaka takoi Sasnovichin maanrakoon voittamalla molemmat erät suoraan 6-0 –lukemilla, joten jossiteltavaa ei todellakaan jäänyt. Ainoa pelaaja joka on onnistunut laittamaan Osakalle kapuloita rattaisiin, on ilmiömäistä kautta pelaava Aryna Sabalenka, joka onnistui venyttämään ottelun aina kolmanteen erään saakka. Osaka voitti hienosti ensimmäisen erän lukemin 3-6, mutta toisessa erässä floppasi, jolloin Sabalenka pääsi rokottamaan voittaen erän 6-2. Kolmas erä venyi aina kymmenen pelin mittaiseksi, mutta Osaka onnistui murtamaan Sabalenkan viimeisen syötön, kun hän pääsi kokeilemaan murtoa jopa neljä kertaa tässä syöttövuorossa.
Osakalla on todella hyvä syöttö, mutta se ei vedä vertoja yhdysvaltalaisen kovalle tykille. Yleispelaaminen ja palautukset ovat todella hyviä, ja sijoittelut tarkkoja. Hentoisen rakenteensa ansiosta Osaka on todella nopea ja räväkkäliikkeinen pelaaja, eli juoksuttaminen on melkoisen hankalaa. Huono puoli on se, että Williamsin palautukset tulevat paljon kovempaa, mihin Osaka on tottunut. Todella kovan vauhdin lisäksi palautukset tulevat todella syvälle ja lähelle takarajaa, mikä tekee lyöntien palauttamisesta todella vaikeaa.
Naiset kohtasivat maaliskuussa Miamin WTA –turnauksessa. Tuolloin Osaka voitti ottelut helposti suoraan kahdessa erässä, eikä Williamsille jäänyt suun sijaa, koska erien lukemiksi tärähti taululle 3-6, 2-6. Huomioitavaa tässä ottelussa on se, että se oli Williamsilta vasta toinen turnaus, jonka hän pelasi äitiysloman jälkeen. Nyt Osaka saa vastaansa Serenan, jota ei ole koskaan kohdannut, eli täysin uudet lähtökohdat nähdään tässä ottelussa.
Peliyhtiöt ovat oikeutetusti asettaneet Williamsin suosikiksi. Tästä huolimatta Williamsille on lyöty melkoinen kerroin, mutta tämäkin johtuu osittain edellisestä kohtaamisesta. Emme usko, että Osaka pystyy Williamsia haastamaan enää, kun kokenut supertähti on todella pelinsä löytänyt. Tästä syystä pelivalintoihin nappaamme mukaan ehdottomasti Williamsin suoran 2-0 –voiton, ja kyytipojaksi vielä peli-under sekä pelitasoitus.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ