US Open ma 27.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Vania King – Natalia Vikhyantseva | Venäläinen on ehdoton suosikki

US Open on vihdoin täällä! Ensimmäisellä kierroksella vastakkain asettuu pitkän tauon jälkeen kentille palannut Vania King, ja hieman heikompaa kautta pelaava Natalia Vikhlyantseva. Yhdysvaltalainen on ennen tämän vuoden Ranskan avoimia pelannut ammattilaiskentillä viimeksi maaliskuussa 2017. Nyt nainen on palannut pelikentille, mutta tauko vaikuttaa varmasti 29-vuotiaan pelaamiseen melko paljon. Vikhlyantseva puolestaan on kyllä pelannut kaudella kiitettävän määrän pelejä, mutta pelaaminen ei ole päätynyt sille tasolle, mitä häneltä voitaisiin toivoa.
King on WTA-rankingin pohjamudissa sijalla 886. Enempää ei tietenkään naiselta voisi edes odottaakaan puolentoista vuoden tauon jälkeen. King on pelannut tauon jälkeen kaksi peliä. Mihaela Buzarnescu antoi jenkille kylmää kyytiä Ranskan avoimissa takoen 2-0 lukemat taululle. King pelasi seuraavan kerran vasta elokuussa, jolloin hän onnistuikin yllättämään Sorana-Mihaela Cirstean voittamalla ensimmäisen erän suvereenisti 2-6. Pienen flopin jälkeen nähtiin jälleen tasoero ja tauon vaikutus, kun Cirstea takoi kaksi erää nimiinsä lukemilla 6-2 ja 6-3.
Kingin pelaamista on vaikeampi arvioida, sillä pelejä ei nainen ole juurikaan pelannut. King lähtee selvänä altavastaajana otteluun, mutta yllätykset ovat aina mahdollisia. Tauon vaikutus tulee varmasti kentällä näkymään, ja virettä tuskin USA:lainen saa päälle ensimmäisellä kierroksella.
Vikhlyantseva majailee WTA-rankingin sijalla 112. Venäläinen on parhaimmillaan loistava yleispelaaja ja jopa hyvä syöttäjä. Nyt on syöttö kuitenkin takkuillut melko paljon, mutta vastassa on ollutkin hieman kokeneempia ja enemmän pelanneita pelaajia, mitä tämänkertainen vastustaja puolestaan ei ole. Vikhlyantseva ei tule takki auki myöskään lähtemään, sillä nämä ottelut pitäisi olla niitä läpihuutoja, joten virheisiin saati häviöön ei yksinkertaisesti ole varaa.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat toki Vikhlyantsevaa. King on pitkän tauon jälkeen palailemassa kentille, mutta vahvat näytöt ovat jääneet unholaan. Vikhlyantsevan on saatava syöttö kuntoon, ja paketti kunnolla kasaan. Tämä ottelu toimii hänelle erinomaisena tilaisuutena tähän. Vikhlyantsevan suora voitto kahdessa erässä sekä pelitasoitus lähtevät lapulle.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ