ma 27.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open WTA: Vera Lapko – Katerina Bondarenko | Lapko on oikeutettu ennakkosuosikki

US Openin ensimmäisellä kierroksella ei vedonlyöntikohteet lopu kesken. Vera Lapkon ja Katerina Bondarenkon välisessä ottelussa on mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä Bondarenkon pelaaminen on ollut viimeaikoina täyttä kuraa, ja Lapko on todella päässyt peliin mukaan. Toki vastukset ovat olleet kovia myös Bondarenkolla, joten tappioputki on ymmärrettävä.
Lapko majailee WTA-rankingin sijalla 70. Lapko on todellinen massaspesialisti, mutta kovakenttä toimii erinomaisesti alustana myöskin. Lapko on todella hyvä syöttäjä, mutta myös hyvä yleispelaaja. Massapelaajan ominaisuuksiin kuuluu myös erinomainen palautuskyky, mikä luonnollisesti kuuluu myös Lapkon ominaisuuksiin. Valko-venäläinen käyttää murtopaikat tehokkaasti, ja pystyy myös murron jälkeen pelaamaan omaa peliään eikä perinteisesti floppaa omaa syöttöään.
Lapkon viimeisimpiin vastuksiin lukeutuu loistavan vireen löytäneitä pelaajia. Tappiot on koettu jokaista vastaan, mutta ei sen vuoksi, että Lapko olisi pelannut todella huonosti, vaan vastus on ollut erityisen kova. Zarina Diyas, Aliaksandra Sasnovich sekä Danielle Rose Collins ovat napanneet Lapkon päänahan viimeaikoina. Lapko on onnistunut laittamaan ottelut tiukille, ja erän jopa katkaisupeliin saakka, mutta lopuksi on kylmä kuljetus vienyt naisen mennessään. Lapkolla on toki petrattavaa, mikäli haluaa edetäkin turnauksessa, mutta todettava on myös, että hänellä on kaikki ominaisuudet ja mahdollisuudet tehdä tämä.
Bondarenko on WTA-rankingin sijalla 86. Loistavana yleispelaajana tunnettu Bondarenko on joutunut kokemaan monen monta karvasta tappiota viimeaikoina. Syynä tähän on naisen syöttö, joka ei ole löytänyt tietään syöttöruutuun. Toki ykkössyöttö osuu hyvällä prosentilla, mutta vastustajan palautuksen myötä on nainen joutunut taipumaan. Ykkössyöttö ja kakkossyöttö ovat lähes samalla tasolla statistiikan puolesta, ja tässä on osasyy naisen viimeaikaisiin tappioihin.
Ukrainalainen ei ole täysin omaa huonouttaan otteluita hävinnyt. Vastustajina on toiminut melkoisen kovia nimiä, kuten Viktoria Azarenka ja Carla Suarez Navarro. Navarroa vastaan ukrainalainen luovutti ensimmäisen erän jälkeen, kun taululle lävähti 6-0 lukemat. Azarenkaa vastaan hän kuitenkin taisteli, ja venyttikin ottelun kolmanteen erään asti, mutta tässä oli apuna Azarenkan 13 kaksoisvirhettä. Kolmannessa erässä Azarenka oli parempi, ja ottikin erän nimiinsä lukemin 7-5. Bondarenkolla on syötön suhteen paljon tehtävää, mikäli haluaa jatkoon päästä tässä turnauksessa.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Lapkoa. Yleispelaaminen ja syöttö ovat kunnossa valko-venäläisen puolesta, ja nämä ovat ne ratkaisutekijät tässä ottelussa, sillä Bondarenkolla peli takkuaa ja pahasti. Lapulle napataan Lapkon setti- ja pelitasoitus.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ