UHMAPELAAJAT su 25.06. klo 04:30

USA - Jamaika

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gold Cupin avausottelussa kolisee! Jamaikan Valioliigatähdet pääsevät pahantekoon ainakin kertaalleen!

Sunnuntaina pyörähtää käyntiin Pohjois- ja Keski-Amerikan mestaruusturnaus Gold Cup Chicagon Soldier Fieldillä, kun isäntämaa Yhdysvallat kohtaa Jamaikan avausottelussa. Jenkit lähtevät turnaukseen hallitsevan mestarin viitta niskassaan, kun 2021 voitettiin loppuottelussa Meksiko. Glooriaa saatiin myös viikko takaperin CONCACAFin Kansojen liigassa, kun välierässä kaatui ensin El Tri ja finaalissa Kanada kepitettiin 2-0.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25€ ilmaisvedon!

Islantilaisen Heimir Hallgrímssonin luotsaama Reggae Boyz on avausottelussa altavastaajana, mutta rosterissa on kuitenkin reippaasti tulivoimaa Valioliigassa pelaavien Michail Antonion, Bobby Decordova-Reidin, Demarai Grayn ja Leon Baileyn muodossa. Brentford-toppari Ethan Pinnock on kysymysmerkki avausotteluun.

U.S. Soccer Men's National Team

@USMNT
Gold Cup 🔜


Yhdysvaltojen ryhmä tähän turnaukseen on varsin MLS-vetoinen eikä nyt nähdä tositoimissa esimerkiksi Christian Pulisicia, Weston McKennietä, Gio Reynaa tai Sergiño Destiä. Nimimiehiä avauskokoonpanoon on tyrkyllä ainakin Matt Turner, DeAndre Yedlin, MM-kisat loukkaantumisen takia väliin jättänyt Miles Robinson sekä MLS:n parhaimmistoon kuuluvat hyökkääjät Jesús Ferreira ja Jordan Morris.

Vaikka Jamaikalla pitäisi rosterin puolesta olla kelpo sauma haastaa Yhdysvaltoja avausottelussa, on Reggae Boyz ollut silti pahasti helisemässä pelillisesti viimeisimmissä peleissä. Gold Cupia varten lämmiteltiin muun muassa Jordaniaa ja Qataria vastaan ja molemmista matseista tuli turpiin. Vaikka Antonio ja muut tenorit eivät pelanneet näissä koitoksissa, on huolenaiheita silti ilmassa etenkin oman pään pitävyyden suhteen. Napataan avausotteluun lapulle BTTS-veto eli molemmat tekevät maalin! Jamaikan ryhmässä riittää vauhtia ja laatua nimenomaan yläkerrassa ja Yhdysvaltojen hitaahko alakerta voi olla ajoittain hätää kärsimässä.

Näin teet tällä vedolla 47€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ molempien joukkueiden maalinteolle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat tekevät maalin” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.