Jääkiekon MM su 28.05. klo 16:20

USA - Latvia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pronssipelissä on yksi homma – ketä kiinnostaa, on vahvoilla!

Säännöllisesti kuulee keskustelua turnausten pronssiotteluiden tarpeellisuudesta. Välillä pronssimatsit tuntuvat pakkopullalta, mutta tämän vuoden jääkiekon MM-kisoissa on ainakin yksi joukkue, jolle pronssiottelu on silkkaa jääkiekkojuhlaa. Latvia on historiallisessa saumassa napata arvokisamitali, ja tämän luulisi näkyvän jäällä sunnuntaina. Latviassa kisahuuma on erityisen kova, ja Latvian fanit ovat vallanneet Tampereen.

Latvia pelasi Kanadaa vastaan todella hienosti, ja vaikka pronssiotteluun jäätiinkin, ei latvialaisten tarvitse painaa päätä pensaaseen välierän jälkeen. Latvian suoritus MM-kisoissa on kuin raikas tuulahdus jääkiekon peräkammariin, ja juuri tätä laji tarvitsee tällä hetkellä. Otteet Kanadaa vastaan ansaitsevat tunnustusta, ja Latvia tulee varmasti pronssiotteluun laittamalla aivan kaiken peliin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

🇨🇦 @hockeycanada is heading to the gold medal game!🏆 #CANLAT #IIHFWorlds

Full game recap ⤵️
iihf.com/en/events/2023…

USA näytti lipuvan Saksaa vastaan helposti finaaliin, mutta saksalaisten sinnikkyys paljastui pian kaikille. Ottelu meni lopulta jatkoajalle, ja saksalaiset jatkoivat turnauksen yllätyksiä menemällä finaaliin. Suoritus on käsittämättömän kova joukkueelle, jota lotottiin ennen turnausta hädin tuskin jatkopeleihin. Jenkeille on varmasti hirvittävä pettymys jäädä pronssiotteluun, ja tähän ottelupariin motivaatiopisteet pitää kyllä kääntää Latvialle.

Eli ketä finaali kiinnostaa enemmän? No tietenkin Latviaa. Taitotasossa latvialaiset ovat perässä, mutta kisahurmio voi viedä pitkälle. Niinpä nyt otetaan röyhkeästi altavastaajaveto ja Latvia pronssille.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.

U