Olympialaiset / Peking 2022 ma 14.02. klo 15:10

Yhdysvallat - Suomi

Naisleijonilla ei mitään palaa Yhdysvaltoja vastaan

Naisleijonien olympiataival jatkuu välieräottelulla Yhdysvaltoja vastaan. Suomi on parantanut otteitaan alkulohkosta, mutta silti Yhdysvallat on otteluun selvä ennakkosuosikki. Odotamme jenkkien vievän jälleen kerran voiton selvällä marginaalilla. Pelivalintamme on Yhdysvaltojen vähintään neljän maalin voitto. Tässä tasoitusmuodossa (3-way handicap) ei ole vedon mitätöinti mahdollisuutta, vaan veto joko häviää tai osuu. Osumiseen vaaditaan, että Yhdysvallat vie voiton ainakin neljän maalin erolla, eli esimerkiksi 4-0, 5-1 tai 7-0 lukemin.

Suomi pelasi turnauksen parhaan pelinsä puolivälierässä Japania vastaan. Naisleijonien luistin liikkui, kaksinkamppailuihin mentiin röyhkeästi ja pienempiä japanilaisia viskeltiin kuin räsynukkeja. Valitettavasti Suomen pelissä näkyi myös paljon heikkouksia, joita Japani ei pystynyt hyödyntämään, mutta Yhdysvallat tekee sen varmasti. Maalivahti Anni Keisala ei ole turnauksessa vakuuttanut. Japanikin iski helpon maalin, ja sisään olisi voinut mennä enemmänkin ilman onnekkaita pomppuja. Keisala hukkaa kiekon aivan liian usein, mikä johtaa halpoihin maaleihin. Suomen maalinedustan puolustaminen vaatii myös työstyä. Rohkea hyökkäyspelaaminen taas johtaa liian useisiin kiekon menetyksiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Yhdysvallat on ollut heittämällä parempi joukkue jokaisessa sen pelaamassa ottelussa. Kanada on ainoa maa, joka on onnistunut Yhdysvallat voittamaan. Siinäkin matsissa kanukit olivat aivan köysissä, mutta hyvä tuuri ja terävä viimeistely kantoivat voittoon. Suomen materiaali on selvästi Kanadaa heikompi, Yhdysvalloista puhumattakaan. Toisinaan Suomi on pystynyt haastamaan kärkimaita vahvan joukkuepelaamisen turvin, mutta valitettavasti tässä turnauksessa sitä ei ole näkynyt vaadittavissa määrin.

Yhdysvallat on naiskiekon suurmaa numero yksi. Suomi on hyvä kolmonen, mutta silti kaukana perässä. Suomelta vaaditaan täydellistä onnistumista, jotta se voi koskaan horjuttaa Yhdysvaltojen goljattia. Valitettavasti nyt olympialaisissa nähtyjen suoritusten perusteella siihen ei ole mitään mahdollisuuksia. Pelivalintamme on, että Yhdysvallat vie taas voiton vähintään neljällä maalilla.

10 euroa pelirahaa