Jääkiekon MM la 21.05. klo 12:20

USA - Ruotsi

Onko jenkkipojilla darra? Tre Kronor on ylivoimainen keskinäisessä vertailussa pelillisesti ja tuloksellisesti!

USA kohtaa lauantaina päivällä Ruotsin. Nokia Arenan lohkossa Tre Kronor on toistaiseksi vahvimmin esiintynyt joukkue ja Yhdysvallat puolestaan on jättänyt peliesityksillään paljon toivomisen varaan. Molemmat joukkueet pääsevät tähän matsiin tuoreella jalalla, joten hyvää kiekkoa pitäisi olla tarjolla. Jargonissa puhutaan usein mestaruuskrapulasta, mutta jenkeillä voi olla konkreettinen darra, jos joukkue on ollut perjantaina yhtä janoisissa tunnelmissa kuin aiemmin turnauksen aikana.

Yhdysvallat on myös näissä kisoissa noussut otsikoihin janoisella joukkueella. Kaukalossa meno on ollut ajoittain todella unista, mutta baarin puolella on kulkenut. David Quinn ei ole tähän saakka saanut nuoresta joukkueestaan edes sitä vähää irti, mitä olympialaisissa ja turnaus voi päättyä tätä menoa hyvinkin nopeasti. Tähän saakka joukkue on Suomi-tappionsa lisäksi menettänyt pisteen Itävaltaa vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ruotsi puolestaan on kunnostautunut varsin mallikkaasti ja se voitti edellisessä ottelussaan myös kisaisännän. Maalivahti Linus Ullmark on saapumassa Pittsburgh Penguinsin puolustajan Marcus Petterssonin ja Dallas Starsin Jacob Petersonin tavoin NHL:stä täyttämään joukkueessa tarkoituksella tyhjiksi jätettyjä aukkoja. Tuoreimpana listalle lisättiin myös Toronton supertähden William Nylanderin nimi, joten kruunupaidat näyttävät entistä kovemmalle koko turnauksen voittoa ajatellen.

Vielä ei ole varmaa, nähdäänkö kaikkia vahvistuksia vielä lauantaina askissa. Ruotsi on kuitenkin kollektiivina Yhdysvaltoja selvästi parempi miehistö ja joukkueen runko on esimerkiksi Leijonien tavoin pelannut läpi kauden yhdessä. Oli krapulaista menoa tai ei, jenkkimiehistöllä ei ole mitään palaa Johan Garpenlövin ryhmää vastaan. Ruotsille saadaan jopa yllättävän maistuvia kertoimia, joten Tre Kronoria otetaan lapulle.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi 1×2 – Ruotsi kertoimella 1,94.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

10 euroa pelirahaa