su 06.06. klo 15:15

USA - Saksa

Onko Saksan valmennuksella annettavaa USA:ta vastaan kovan pettymyksen jälkeen?

USA taipui monen yllätykseksi Kanadalle lauantain ensimmäisessä välierässä ja joutuu jälleen kerran tyytymään pronssiotteluun. Saksa olisi eilen ansainnut Suomea vastaan enemmän, mutta pronssiottelu kutsuu. Onko suomalaisvalmentajilla annettavaa Kanada-otteluun suuren pettymyksen jälkeen?

Toni Söderholm on tehnyt merkittävää ja pitkäjänteisesti tuloksellista työtä Saksan jääkiekossa. Ville Peltonen tuo omaa osaamistansa hyökkääjille ja Ilpo Kauhanen on maajoukkueen maalivahtiluotsi. Vahvasti suomalaisvetoinen valmennus joutui välierässä pettymään, mutta päätä ei kannata missään tapauksessa työntää puskaan. HIFK-legenda kumppaneineen oli löytänyt Leijonien pelaamisesta kipukohtia ja toimitti vahvan esityksen, hallitsi peliä ja loi enemmän maalipaikkoja. Jääkiekossa tosin parempi ei voita – siinä vie se joukkue, kumpi tekee enemmän maaleja.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

USA oli todella väsyneen näköinen jo Kanadaa vastaan, eikä se pystynyt esittämään läheskään parastaan. Joukkueella arvioitiin olevan vahva rutiini ja kanadalaisia yhtenäisempi pelitapa, mikä osoittautui hivenen virheelliseksi tulkinnaksi. Ainakin eilen. Pronssiottelu on perinteisesti kamppailu, jossa voittaa se, kumpaa kiinnostaa enemmän. Brian Boyle antoi heti pettyneenä välierän jälkeen haastattelun, jossa tarjosi arvostusta turnaukselle ja kunnioitusta arvokisamitalia kohtaan.

Saksa käytti Suomi-ottelussa hirvittävän määrän energiaa paitsi fyysisesti kentällä myös valmennuksellisesti Leijonien pelaamisen tutkimuksen suhteen. Joukkue pelasi eilen hurjalla intensiteetillä ja antoi itselleen mahdollisuuden voittaa. Pronssiottelu tulee kuitenkin lyhyellä palautumisella ja tässä kohtaa uskotaan, että USA:lla on enemmän menovettä tankissa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %