la 11.05. klo 21:20

Yhdysvallat - Saksa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yksilötaito pääsee valloilleen! Saksan NHL-maalivahdille tiedossa hikinen iltapuhde Yhdysvaltoja vastaan

Yhdysvallat joutui kisa-avauksessaan Ruotsin mankeliin, mutta sen yksilötaito pääsee vastustamattomasti oikeuksiinsa selvästi heikompaa Saksaa vastaan, jota ei pelasta edes NHL-tason ykkösmaalivahti. Toki saksalaisilla on oma keihäänkärkensä, mutta se on todella ohut.

*Jopa satkulla helppoa! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Saksan etu on siinä, että joukkue pelaa vasta lauantaina ensimmäisen ottelunsa. Yhdysvallat joutui perjantaina Tre Kronorin kovaan käsittelyyn, mutta sen laajuus minimoi vastustajan hyödyn. Joukkueessa on tajuton määrä yksilötaitoa, kun esimerkiksi NHL-tähdet Cole Caufield, Matt Boldy, Zach Werenski, Luke Hughes, Johnny Gaudreau ja Brock Nelson tähdittävät miehistöä. Koko runko koostuu vakituisesti NHL:ssä kiekkoilevista pelaajista, jotka lämpenevät hiljalleen Tšekissä.

Saksan hyökkäyspäässä toiveet kohdistuvat Buffalo Sabresin John-Jason Peterkaan, joka pelasi fantastisen kevätkauden taalaliigassa. Puhvelimiehistö jäi runkosarjaan, joten nälkää luulisi riittävän – yhdysvaltalaiset pelaavat ainakin Ruotsi-ottelun perusteella melko hyökkäysvoittoisesti myös näissä kisoissa, joten varmasti Peterka ja kumppanit saavat omat tonttinsa jo avausmatsissa.

Kaikesta huolimatta Yhdysvallat vyöryy vastustamattomasti verrattain hitaan ja heikkotasoisen Saksan yli. Pääasiassa DEL-liigan pelaajista koostuvaa miehistöä ei pelasta edes Seattle Krakenin maalivahti Philipp Grubauer. Pelivalinnaksi otteluun maistuu yli 5,5 maalia -kohde.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.