Olympialaiset / Peking 2022 su 13.02. klo 15:10

USA - Saksa

USA dominoi olympialaisissa – Kanada on jo kaadettu!

Saksa voitti kuin voittikin lopulta Kiinan lauantaina, mutta ei lopulta päässyt aivan odotetun helpolla. USA teki todella vahvan suorituksen omassa ottelussaan lauantaiaamuna, kun se kaatoi Kanadan upealla tavalla. Yhdysvaltojen verkkoon on turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa tehty ainoastaan kaksi osumaa, joista molemmista vastasi vaahteralehtipaitojen joukkue.

USA voitti Kanadan upeasti lukemin 2–4 lauantaina ja nappasi toisen voittonsa turnauksessa. Avauskamppailussa yliopistopainotteinen joukkue kaatoi peräti lukemin 8–0 päättyneessä kamppailussa Kiinan. David Quinnin miehistö on ilmoittanut itsensä vahvasti taisteluun kirkkaimmasta tässä turnauksessa ja se on ollut Suomen sekä Venäjän ohella vakuuttavimpia ryhmiä tähän saakka.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toni Söderholmin Saksalla on ollut näissä mittelöissä jopa yllättäviä käynnistysvaikeuksia. Kiinaa vastaan joukkue joutui antautumaan kahdesti, mutta ottelun ensimmäisen puolikkaan aikana syntyneet kolme maalia riittivät lopulta hikiseen 3–2-voittoon. Ensimmäisessä ottelussaan joukkue sai pahasti tukkaan Kanadaa vastaan peräti maalein 5–1 päättyneessä kamppailussa.

Saksan tekeminen on ollut sen verran tukkoista, että ottelun ajautuessa maalintekokilpailuksi USA latoo taululle todella rumat numerot. Saksan intresseissä on ottaa tila ja aika pois vastustajan taitoniekoilta, mutta siinä ei ole kumpikaan yhdysvaltalaisten avausvastustajista onnistunut. Quinnin joukoille lienee tiedossa suhteellisen suvereenisti kolmas voitto sunnuntaina, joten pelivalinnaksi napataan USA:n voitto vähintään kahdella osumalla (-1,5) – tälle saadaan yllättävän kova kerroin suhteessa lähtökohtiin.

10 euroa pelirahaa