Jääkiekon MM la 27.05. klo 18:20

USA - Saksa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miltä kuulostaisi Latvian ja Saksan finaali? Betsaa ilman riskiä ja voita muhkea potti!

Yhdysvallat on päässyt yllättämään Tampereella, mutta sitäkin suuremmista jymypaukuista ovat vastanneet mitalipeleihin saakka ponnistanut toinen kisaisäntä Latvia sekä yhdysvaltalaisten välierävastustaja Saksa. Riittääkö joukkueen potku jopa finaaliin? Näissä kekkereissä ei olla yllätyksiltä vältytty ja Uhmapelaajilla on vahva kutina siitä, ettei kaikkia erikoisuuksia olla vielä nähty.

Pohjoisamerikkalaisfinaali Kanadan ja USA:n välillä olisi toki omalla tavallaan herkullinen asetelma, mutta mitäs jos finaalissa kohtaisivatkin Latvia ja Saksa? Kukaan ei toki ennen turnausta odottanut joukkueiden olevan mukana tässä vaiheessa turnausta, mutta molemmat ovat pelanneet upealla taistelukiekolla hienot kisat. Latvian ja Saksan finaali on ehdottomasti epätodennäköisin lopputulema, mutta ei missään tapauksessa mahdoton. Yksittäisessä matsissa voi tapahtua mitä tahansa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Hämmästyttävän tasaisesti tulosta lypsänyt Yhdysvallat on ollut omalla tavallaan yllätys, mutta ottelujen sisällä myös sillä on ollut omat haasteensa. Onko hitaampi ja fyysisempi Saksa vihdoin se puolustava joukkue, joka saa kiekkotaitureilta ajan ja tilan minimiin? On hieman yllättävää, että yksikään joukkue ei edelleenkään ole kunnolla saanut amerikkalaisverta kiehahtamaan – saksalaisilla on siihen mainio mahdollisuus.

Saksalle tulevasta ottelusta tulee ehdottomasti puolustusvoittoinen, mutta se on saanut pelata Tampereella läpi turnauksen todella kovia joukkueita vastaan. Alkulohkovaiheessa USA oli niukasti parempi, mutta läpihuutojuttua on välierästäkään turhaa odottaa. Ottelun merkitys on valtava, mutta Saksan esitykset kaikilla osa-alueilla ovat vain parantuneet kisojen edetessä ja finaalipaikka näyttää joukkueen kannalta mahdolliselle. Kertoimet ovat jokseenkin odotetun näköisiä, mutta kyllä Saksan jatkopaikan palautuksissa ilmaa on – lapulle lähtee siis Saksan lopullinen voitto (jatkoaika & rankkarit mukaan lukien).

Betsaa Saksalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Saksa), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Saksa” 25€ panoksella ja voit voittaa 89€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.