ma 13.05. klo 17:20

USA - Slovakia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Iskeekö leveyden puute tylysti vastoin Slovakian kasvoja? Yhdysvalloilla ei ole tätä ongelmaa!

Slovakian kannattaa henkisesti valmistella itsensä oikealla tavalla, sillä koko ilta tulee maanantaina. Yhdysvallat vyöryi odotetusti avausvoittoonsa lauantaina Saksaa vastaan ja joukkueen pelaaminen – asennetta unohtamatta – vakuutti. Turnauksen suurimpiin voittajasuosikeihin kuuluvan joukkueen tehot ovat jakautuneet laajasti ja myös se lupaa hyvää.

*Jopa satkun edestä helppoa! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Yhdysvallat on tullut tähän turnaukseen menestymään. Tällä kertaa ei välttämättä saada baarikohuista ja muista joukkueen Euroopan kisamatkoihin perinteisesti kuuluneista kaukalon ulkopuolisista tapahtumista lukea. Nuori ja nälkäinen joukkue on melko fiksusti kasattu ja se vaikuttaisi saaneen ison kaukalon eduista melko nopeasti kiinni – toki hurjalla kilpavarustelulla turnaukseen lähtenyt Ruotsi oli avauskamppailussa liian ylivoimainen, mutta muissa alkulohkokamppailuissa vastustajille on luvassa selviytymistaistelua.

Slovakia taipui kisa-avauksessaan hieman yllättäen Saksalle maalein 4–6, mutta toisessa matsissaan se puolestaan kaatoi Kazakstanin niin ikään tennisnumeroin 6–2. Juraj Slafkovskyn, Martin Fehervaryn, Tomas Tatarin, Simon Nemecin ja Martin Pospisilin tähdittämä joukkue on kandidaatti lohkokolmoseksi, mutta kärkisijat on varattu Yhdysvalloille sekä Ruotsille. Jos joukkue jälleen maanantaina lähtee maalintekokisaan, noutaja tulee hyvin nopeasti.

Ensimmäisissä otteluissaan Slovakia on ripotellut parhaat pelaajansa tasaisesti ympäri kokoonpanoa. Idea jatkumosta on hyvä, mutta Yhdysvaltoja vastaan sillä pitäisi olla edes yksi koostumus, joka pystyy kunnolla iskemään vastaan. Surkean avausottelun jälkeen Fehervaryn ja Nemecin muodostama ykköspuolustajapari vieläpä rikottiin, jotta ei oltaisi omissa täysin tuuliajolla tähtikaksikon ollessa vaihdossa.

Yhdysvallat ryöpyttelee Slovakiaa saatuaan hanansa auki kunnolla Saksaa vastaan tulleessa 6–1-voitossa. Johnny Gaudreau, Brady Tkachuck, Cole Caufield, Zach Werenski ja kumppanit ovat heikolle alakerralle pysäyttämättömissä. Kiekonhallinta menee takuulla yhdysvaltalaisten hyväksi ja joukkue pääsee vyöryttämään pitkiä iskuja vastustajan päätyyn. Kärjen jälkeen slovakilaiasalakerta on luokattoman hitaita puukäsiä täynnä, joten ylivoima-aikaa on varmasti luvassa vastustajalle. Kun Slovakia jossain vaiheessa iskee kaikki munansa samaan koriin, saa se lopulta omat mahdollisuutensa. Pelivalinnaksi isketään yli 5,5 maalia (varsinainen peliaika).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.