Jääkiekon MM ma 23.05. klo 16:20

USA - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tšekki voi yltää vaikka mihin! David Pastrnak on Suomen kisoissa ainutlaatuinen supertähti

Tšekki oli turnauksen ensimmäisissä otteluissa isoissa vaikeuksissa, mutta pelaaminen on parantunut viimeisimmillä kierroksilla hurjasti. Lisäksi NHL-supertähden saaminen joukkueeseen on jo nyt tehostanut viimeistelyä ja tuonut tärkeän lisäaseen ylivoimapelaamiseen. USA:n turnaus on ollut todella kaksijakoinen, mutta Ruotsia vastaan joukkue pelasi vahvan matsin lauantaina. Joukkue sai hiljattain maalivahtiosastolleen mieluisan vahvistuksen – niin ikään Boston Bruinsista.

Erinomaisesti valmistavissa turnauksissa pelannut Tšekki lähti MM-kisoihin kovilla odotuksilla. Kari Jalosen ryhmällä on ollut vaikeutensa, mutta viime aikoina homma on jälleen luistanut. Joukkue on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussaan ainoastaan yhtä monta pelitilannemaalia ja tehtyjä osumia on tilillä kymmenen. Vasta parissa ottelussa mukana ollut Boston Bruinsin hyökkääjätähti David Pastrnak on jo nyt niputtanut viisi pistettä (3+2) ja osoittanut olevansa todella suuri vahvistus tšekkiläisittäin. Miehen arvo etenkin ylivoimalla ja viimeistelyssä on korvaamaton, eikä muilla joukkueilla ole samantyylistä maalipyssyä näissä kisoissa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

USA sai niin ikään vahvistusta Massachussetsin suunnalta, kun Bruins putosi jatkosta. Maalivahti Jeremy Swayman torjui jo Ruotsia vastaan voiton seurakaveristaan Linus Ullmarkista, mutta onko Pastrnakin tulivoima ja erinomaisesti yhteen pelaava Tšekki kuitenkin liikaa? USA:n otteet ovat olleet Tampereella todella kaksijakoisia, eikä joukkue edelleenkään ole täysin vakuuttanut. Joukkue on keräilty nimenomaan tähän turnaukseen, eikä sillä ole yhteisiä suorituksia alla näitä alkulohkopelejä enempää. valmentaja David Quinn ja kumppanit ovat suurissa vaikeuksissa, kun pitäisi voittaa vahvasti yhteen pelaavia kollektiiveja.

Yhtenäinen Tšekki supervahvistuksilla höystettynä on Yhdysvalloille auttamatta liikaa. Jalosen miehistön voittoa (1×2) saadaan lapulle vielä pelipäivän aamuna melko siedettävällä kertoimella ja siihen on tartuttava kiinni.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle 1×2 – Tšekki.

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus