to 23.05. klo 21:20

Yhdysvallat - Tšekki

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Yhdysvallat on kisaisäntää parempi! Kaatuuko Tšekki jo hyvissä ajoin ennen mitalipelejä?

Rehellisesti sanottuna Tšekki on hakenut pelillistä identiteettiään koko kisojen ajan. Joukkueessa riittää staroja, mediaanipelaajia ja hyviä kirittäjiä, mutta siitä huolimatta taso on jäänyt melko alhaiseksi. Pyyhkiikö Yhdysvallat kisaisännällä lattiaa?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Yhdysvallat voitti alkulohkossaan Ranskan 5–0-, Puolan 1–4-, Kazakstanin 10–1- sekä viimaisimpänä Latvian 3–6-numeroin. Toki joukkue tiedettiin mitalikandiaatiksi ennen kisoja, mutta keskinäisessä vertailussa Tšekkiä vastaan se on jopa ylivoimainen, minkä vuoksi tuplapalautus lopulliselle voitolle hetättää suuria merkkejä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Näillä puolivälieräpareilla kohti kannua. ⚔️➡️🏆

#Ihankaikki #ViaplayMMlätkä #MMkisat #Leijonat

Tšekki ehti täydentää joukkettaan suurilla tähdillä juuri ennen kisojen alkua ja vastikään ryhmä on vahvistunut vielä supertähti David Pastrnakilla. Tämä ei kuitenkaan automaattisesti tee joukkueesta menestyjäkandidaattia eikä mitään ottelussa Yhdysvaltoja vastaan. Puolivälierässä Tšekin suurin huolenaihe lienee nimenomaan yhtenäisyyden löytäminen ja vastustajalla sapluuna vaikuttaisi olevan hyvinkin selvä.

Yhdysvallat pyrkii hyökkäämään tšekkiläisiltä jalat alta. Jos kisaisäntä siihen ei ole valmis, tulee noutaja oitis. Toki Stanley Cupin voittanut Ondrej Palat sekä Pastrnak henkilökohtaisella taidollaan pystyvät vastaan iskemään, mutta amerikkalaisryhmä on täynnä ylikylän jätkiä Tšekkiin verrattuna. Osin siitä syystä kerroin nimelliselle kotivoitolle (1X2 – USA) hämmentää.

Riskitön veto jopa 50€ asti – ja kokonaan ilman kierrätystä!

Optibet räjähtää takaisin Uhmapelaajien valikoimiin ja nyt päästään kaapimaan kermat kakun päältä! Tarjolla on täysin kierrätysvapaa riskitön betsi kaikille uusille asiakkaille – tsekkaa alta miten homma toimii ja ota riskitön veto haltuun. 🔥

Toimi näin:

1. Siirry Optibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja valitse Tervetulotarjous “Bonukseni” välilehdeltä.
3. Talleta 20€, 50€ tai 100€ ja lyö puolella talletussummastasi veto USA (1X2) kertoimella 2,39.
4. Saat panostasi (10€, 25€ tai 50€) vastaavan riskittömän vedon ilman kierrätysvaatimusta.

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.