Jääkiekon MM to 25.05. klo 16:20

USA - Tšekki

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voita 89€ ilman riskiä! Onko Kari Jalosen kikkakirjassa yhä MM-kisoissa avaamaton sivu?

Ennen turnausta Tšekkiä pidettiin jopa yhtenä vahvimmista yllättäjäkandidaateista mestaruutta ajatellen, mutta toistaiseksi peliesitykset eivät ole täysin nappiin osuneet. Toisaalta Yhdysvallat on ollut selvästi odotettua parempi, mutta yksittäisessä ottelussa voi aina käydä mitä tahansa. Pitää muistaa, että Tšekki on todella yhtenäinen ryhmä ja punaisen langan löytyminen on ollut lopulta pienestä kiinni. Ei olisi loppupeleissä järjetön yllätys, jos mitalipeleissä nähtäisiin eurooppalaisjoukkueiden kvartetti.

Kari Jalosen Tšekiltä on nähty hyvin samantapaista pelaamista huippujoukkueita vastaan kuin Suomelta. Pienestä on kiinni, mutta kuitenkin kudit jäävät hieman piippuun. Kanada oli viimeisellä alkulohkokierroksella yllättävän reilusti edellä, mutta esimerkiksi sitä edeltänyt kamppailu lohkovoittajaa Sveitsiä vastaan olisi hyvin voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Nyt on muistettava kuitenkin suurimmat erot nimenomaan Tšekin hyväksi, kun vertaillaan joukkuetta Yhdysvaltoihin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tšekin ryhmä on yhtenäinen ja operoi läpi kauden EHT:lla haetuilla ketjukoostumuksilla. Toki vahvistuksiakin on – esimerkiksi maalivahtiosastolla. Karel Vejmelka on ollut tässä turnauksessa kohtuullisen hyvä, mutta NHL:ää enemmän seuranneet tietävät, kuinka kassari kantoi käytännössä itse Arizona Coyotesin kunniakkaasti läpi kaudesta. Taustoitetaan sen verran, että kojoottilauman joukkue on paperilla ala-arvoinen NHL-tasolle, mihin suhteutettuna kausi oli kelvollinen. Tietysti Yhdysvaltojen Casey DeSmith on ollut niin ikään vahva, mutta maalivahtien taistelu on kimurantti.

Yhdysvaltojen alkulohko oli hämmästyttävän kova ja joukkueella on varmasti itseluottamusta lähteä jatkopeleihin lohkon piikkipaikalta. Pelillisesti joukkue ei kuitenkaan ole Tšekkiä juurikaan edellä ja yksittäiseen otteluun mentäessä Jalosen miehistö voi hyvin laittaa luukut kiinni ja saada amerikkalaisveren kiehahtamaan turhautumisesta. Aiempina vuosina on ollut järin tuttu näky, että Yhdysvaltojen fokus katoaa tosipeleissä itse asiasta, joten se ei yllättäisi tälläkään kertaa. Summa summarum: Tšekille tarjottu kerroin on melkoinen lahja, jonka UP naulaa tiketille (1X2 – Tšekki voittaa).

Betsaa Tšekille ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee MM-kisoihin huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat Tšekille tänään, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin!

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Tšekki (1X2) kertoimella 3,55.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 89€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.