UHMAPELAAJAT to 05.01. klo 01:30

USA U20 - Kanada U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Connor Bedard ja kumppanit joutavat pronssipeliin – Yhdysvallat on näiden kisojen paras!

Nuorten MM-kisat jatkuvat, mutta ilman Suomea, joka hävisi puolivälierässään Ruotsille. Monen silmissä henkinen finaali pelataan jo välierissä, kun Yhdysvallat kohtaa ylivoimaisen voittajasuosikin Kanadan. Uhmapelaajien mielestä kerroinasettelu on jopa hieman nurinkurinen! Tässä poiketaan luultavasti valtavirrasta, mutta ei hätää – tipsissä kerrotaan, minkä takia matto vetäistään välierässä vaahteralehtipaitojen jalkojen alta.

Ennakkoarvioissa erityisesti Yhdysvaltojen hyökkäyspäätä pidettiin totuttua heikompaa, mutta todellisuudessa tämä ryhmä on osoittanut arviot tyhjiksi. Itse asiassa Rand Pecknoldin miehistö on ainoa joukkue joka pääsee todella lähelle sitä kiekollista laatua, jota Kanadalla on. Lisäksi Yhdysvallat on osoittanut olevansa fyysisesti erittäin kypsä joukkue näihin kekkereihin. Esimerkiksi Nuoret Leijonat jäi vuodenvaihteessa telineisiin totaalisesti ja hävisi rajusti paitsi perinteisissä nopeudessa ja taidossa myös kaksinkamppailuissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kanada joutui puolivälierässään todella koville, kun vastassa oli Slovakia. Hämmentävä sulaminen nähtiin, kun vaahteralehtipaidoilla lipesi homma hanskasta kahden maalin johtoasemassa. Slovakia sai lopulta yllättävän paljon laatupaikkoja ja kykeni viimeistelemään kolme maalia. Vaikka lopulta 4–3-jatkoaikatappio oli tosiasia, kuullaan Slovakian tähtipelaajista vielä eikä joukkueella ole todellakaan syytä painaa päätään pensaaseen.

🇺🇸 @usahockey goaltender Trey Augustine has been making his mark during the #WorldJuniors and is rolling with the punches. @MSU_Hockey

STORY: iihf.com/en/events/2023…

Connor Bedard on ollut Kanadan tärkein yksittäinen pelaaja ja mättänyt peräti 21 tehopistettä (8+13). Yhdysvalloilla tehot ovat jakautuneet selvästi tasaisemmin ja usealle ketjulle, vaikka myös sen ehdoton kärkipelote on Logan Cooleyn johtama kärkivitja, jonka laidoilla pelaavat Jimmy Snuggerud ja Cutter Gauthier. Koko kolmikko on pistepörssissä viiden tehokkaimman pelaajan joukossa.

Yhdysvaltojen maalivahti Trey Augustine on ollut näissä kisoissa erinomainen ja myös tällä osa-alueella joukkue pöllyttää isoveljeään näissä kekkereissä. Kanadan Thomas Milic ei vaikuttanut Slovakiaa vastaan kovin varmalta ja viimeistään välierässä on tiedossa todella kova testi. Yhdysvalloilla on nyt poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus ottaa niskalenkki rakkaasta vihollisestaan. Kupongille täräytetään siis yhdysvaltalaisten voitto (1X2) kovalla kertoimella.

Betsaa Yhdysvaltoja ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Yhdysvallat), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Yhdysvallat” 25€ panoksella ja voit voittaa 87,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.