to 04.01. klo 20:30

USA U20 - Suomi U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaikeuksien kautta mitalipeleihin – mutta mennäänkö päätyyn asti?

Nuorten Leijonien vaisusti alkaneet U20-kisat ovat jatkuneet suotuisammissa merkeissä, ja mitalipeleihin pääsemisen myötä Lauri Mikkolan suojattien minimitavoitteen voi sanoa täyttyneen. Välierässä kohdataan kovin mahdollinen vastus, sillä USA on ollut suurelta osin todella kova näissä kekkereissä. Ainoastaan Tshekki on tähän asti pystynyt laittamaan kampoihin jenkeille – muuten rutiinivoitot ovat olleet selkeitä.

USA voitti Latvian todella selkeästi puolivälierissä, eivätkä jenkit joutuneet missään vaiheessa oikeasti tiukoille. Parhaimmat tehot USA:n joukkueesta ovat tarjonneet pistepörssiä johtava Cutter Gauthier sekä maalipörssiä hallitseva Gavin Brindley. USA on todella kova luu, mutta hienoa turnausta pelaava Tshekki laittoi sen alkulohkossa tiukoille ja nipisti pisteen. Mikään mahdoton voitettava USA ei siis ole, mutta huippuonnistumista jenkkien pudottaminen vaatii.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Slovakia osoittautui pahaksi vastukseksi, kun vastassa oli sitkeän joukkueen lisäksi jopa pelikello: slovakkien avausmaalin hyväksyminen herätti suomalaisleirissä tyrmistystä. Varsinaisella peliajalla Slovakia tuli vielä ottelun lopussa tasoihin, mutta Jere Lassilan jäätävä yksilösuoritus jatkoajalla vei nuoret Leijonat mitalipeleihin. Joukkue tuntuukin menneen kukon askelin henkisellä puolella eteenpäin turnauksen aikana.

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
JERE LASSILA! 🤯🤯

Kapteeni viimeistelee upean coast-to-coast-osuman ja lähettää Slovakian kotimatkalle! Nuoret Leijonat pelaavat mitaleista!

#NuoretLeijonat #U20fi #Leijonat

USA on näyttänyt tähän asti pelottavan vahvalta, mutta marginaalit eivät kuitenkaan ole suurensuuria. Jenkkien kertoimet ovat täysin lattiatasolla, joten Suomen tasoitusvedosaa nyt hyviä hintoja, joita otetaan hyvillä mielin. Nousujohteista turnausta pelaavat Leijonat aikovat torstaina pelata tähän asti turnauksen parhaan ottelunsa, ja se voi riittää pitkälle.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Suomi +0.5 kertoimella 2.78.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.