Jalkapallon MM ma 21.11. klo 21:00

USA - Wales

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasainen ja tärkeä matsi, maaliodottama alhaalla… nyt maistuu tasuri!

USA:n ja Walesin keskinäinen avausottelu on heti merkitykseltään huipputasoa: Englanti on B-lohkon suosikki, mutta toisesta finaalipaikasta on odotettavissa kova kisailu, sillä jenkkien ja Walesin lisäksi myöskään Irania ei voi laskea ulos jatkokamppailusta. USA:ssa jalkapallo on laadullisesti noususuhdanteessa, ja Wales selvisi MM-lopputurnaukseen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958. Oman lisänsä antaa tietysti Qatarin kuuma sää, mutta iltapelissä se ei ole niin suuri ongelma.

USA missasi yhdet kisat, mutta tällä kertaa alueen karsinnat olivat jälleen suosiolliset. Jenkeillä on jalkeilla lupaava joukkue, joka voi hyvinkin puhjeta kukkaan vasta neljän vuoden päästä. Gregg Belhalter vannoo korkean prässin nimeen, mutta ei tämä jengi pelitavaltaan mitenkään erityisen nerokas ole. Jenkeistä valuu laatupelaajia yhä enemmän koviin eurooppalaisiin seuroihin, ja mm. Christian Pulisic, Tyler Adams sekä Sergino Dest herättävät jalkapallon ystävissä kunnioitusta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Walesilla johtavia pelaajanostoja ovat Aaron Ramsey sekä Gareth Bale, jonka nykyinen iskukyky ei tosin ole enää huippuvuosien tasolla. Walesin taso ei ole kovin leveä, ja pelaajia on mukana aina Englannin kolmannelta sarjatasolta asti. Joukkueella on kuitenkin selkeä peli-identiteetti, jota Rob Page on hoveineen jatkanut kunnialla. Walesin on luotettava ennen kaikkea tiukkaan puolustukseensa, sillä tulivoimallaan se ei pysty huippujoukkueille vastaamaan.

FA WALES

@FAWales
🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 @Cymru manager Rob Page took part in a Q&A session following the @FIFAWorldCup Squad Announcement at Tylorstown Welfare Hall. 👇

#ArBenYByd | #TogetherStronger

Maaliodottama ei tasaisessa matsissa ole kovinkaan korkealla, ja tulosvedossa ei olisi välttämättä huono idea kokeilla jopa kiikarilukemia 0-0. Pienemmän riskin veto, joka kattaa mm. myös hyvin todennäköisen 1-1 tuloksen, on tasapeli. Tulos saattaa aivan hyvin olla molemmille joukkueille tyydyttävä avaus kisoihin, eikä ottelun edetessä tasalukemissa suurempia riskinottoja nähdä. Galaksinolta saat tasurivetoosi mojovaa etua ilmaisvedon muodossa!

Näin teet tällä vedolla 76,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ tasapelille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Tasapeli 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 76,25 € ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.