NBA to 20.10. klo 04:00

Utah Jazz - Denver Nuggets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tehoja, Lauri! Kauden avaukseen lähtee tanakasti pisteoveria!

Lauri Markkanen vakuutti viimeisetkin epäilijät loppukesän EM-kisoissa. Miehen otteet jo kisoja edeltävissä MM-karsinnoissa olivat todella vakuuttavia, ja EM-kisoissa Markkasen suoritukset herättivät ihailua koripalloilevassa maailmassa laajalti. Juuri kisoja ennen tuli järkyttävä ja yllättävä uutinen Markkasen treidistä – uusi NBA-kausi alkaisi jälleenrakennuksen keskellä olevassa Utah Jazzissa.

Markkasen kisat olivat aivan käsittämättömän kovat. Pisteitä Jyväskylän jätti rohmusi hirveällä sykkeellä, ja muutenkin vastustajat olivat kummissaan: koskaan ennen Lauri ei ole ollut noin kokonaisvaltainen, röyhkeä ja kovaa haastava pelaaja. Pitkälti Markkasen avuilla Susijengi teki kisoissa hienon suorituksen, ja putosi vasta koko kisat voittaneelle Espanjalle.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Sitten tapaus Utah Jazz: joukkueelta ei odoteta tällä kaudella ihmeitä, ja ensi yön matsissa Nikola Jokicin tähdittämää Denver Nuggetsia vastaan Jazz on suunnaton altavastaaja. Uudelleenrakennuksen merkeissä joukkue räjäytettiin ilmaan, parhaita pelaajia treidattiin pois, ja myös Jazzin valmentaja vaihtui. Viime kauden joukkueesta jäi jäljelle viisi pelaajaa.

Ben Anderson

@BensHoops
Lauri Markkanen was working on his dunk contest dunks at practice.

Before this he easily finished the Vince Carter reverse 360 windmill.

It’s good to be 7 footer.

#TakeNote | ⁦@kslsports

Markkanen on harjoitusotteluissa nakutellut tehoja 16,5 pisteen keskiarvolla. Tehoja mieheltä varmaan odotetaan myös varsinaisella kaudella, ja peliajan voisi odottaa vain kasvavan. Niinpä nyt ladataan Laurille pisteoveria – vähintään 18 pisteellä betsi tulee himaan. Luotto tähän on hyvä, ja onhan meillä vielä turvana Galaksinon ilmaisveto! Tämä on kova combo!!

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Markkasen pisteoverille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Lauri Markkanen yli 17.5 pistettä ja 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.