NBA su 01.01. klo 04:00

Utah Jazz - Miami Heat

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Onko kukaan katsonut viime matseja – Utah jostain syystä selkeä suosikki?!?

Utah ja Lauri Markkanen ovat olleet syksyn yksi suurimmista ilmiöistä urheilun puolella. Perusteellista uudelleenrakennusta läpikäyvältä joukkueelta ei odotettu tälle kaudelle oikeastaan mitään, mutta syksyllä moni asiantuntija joutui hieraisemaan silmiään, kun Markkanen kumppaneineen heitti ennakkoarvioilla vesilintua. Nyt kovin lento tuntuu tasoittuneen, sillä viime ajat eivät ole enää tuottaneet voittoja samaan tahtiin.

Utah hävisi viime yönä Sacramentolle niukasti pisteellä – huolimatta Markkasen 36 pisteen nappi-illasta. Suomalaistähti missasi ottelun viimeisen levypallon, ja Sacramento rankaisi tästä kolmosella. Jazzin puolustus ei ole viime aikoina varsinaisesti loistanut, ja haavoittuvaisuus on näkynyt tulostaululla. NBA-kausi on pitkä, ja tätä menoa Utah on lähempänä niitä sijoituksia, joita sille kauden alla povattiinkin.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Hoop Central

@TheHoopCentral
LAURI MARKKANEN POSTER. 🔥🔥🔥

Miami tulee tähän matsiin tappio alla, sillä Denver käänsi ottelun edukseen viimeisellä neljänneksellä. Isommassakin mittakaavassa Miamilla on ollut vaikeuksia otteluiden lopussa. Jazzin lailla myös Heat tulee tähän matsiin viidenkympin voittoprosentilla, eli voittoja ja tappioita on kertynyt yhtä paljon. Miami pärjää todella paljon viime kautta heikommin, mutta potentiaalia joukkueella on enempään.

Jazz on ottelussa suosikki hieman vanhasta muistista. Tämä matsi on tasaisempi, mitä markkinat arvioivat ja Heatille saadaan peliä. Laurin matseja on kiva katsoa fanipohjalta, mutta todellisuus iskee päin kasvoja, ja tähän otteluun lyödään Miamia kuin vierasta sikaa. Ja uudet asiakkaat tekevät sen kunnon tuplakertoimella!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Miami Heat kertoimella 2,40.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,40 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.