NBA su 15.01. klo 04:00

Utah Jazz - Philadelphia 76ers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitäs luulet – Markkanen jatkaa huippuflyytissä, mutta jaksaako Utah toista iltaa peräkkäin?

Utah taisteli viime yönä All-star peliin tyrkyllä olevan Lauri Markkasen johdolla voiton Orlando Magicista lukemin 112-108. Kauaa eivät Jazzin pelurit saa henkeä vetää, sillä ensi yönä kylään saapuu Philadelphia 76ers. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tossu nousee ja heitto putoaa toisena iltana peräjälkeen. Vastus kovenee oleellisesti, joten nyt Jazzin palkeet testataan toden teolla.

Markkasen showta katsellessa voi unohtua helposti, että Jazz pelaa vahvasti nimenomaan kollektiivina. Jälleenrakennuksen keskellä oleva joukkue ei prameile supertähdillä – Markkasen ohella toinen elintärkeä pelaaja on Jordan Clarkson. Kelly Olynyk on loukkaantuneena, joten häntä paikkaa rookiepelaaja Walker Kessler, joka kunnostautui viime yönä korivahtina. Markkasella on joskus vaikeuksia toisena peräkkäisenä iltana, sillä miehen kokonaisvaltainen pelityyli vaatii todella rankkaa fysiikkaa ja palautumista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Utah Jazz

@utahjazz
a 𝙲𝙻𝚄𝚃𝙲𝙷 Finnish

🌟Vote for Lauri🌟 nba.com/jazz/allstarvo…

#TakeNote | @MarkkanenLauri

76ers tulee tähän matsiin Orlandolle kotona kärsityn yllättävän rökäletappion jälkeen. Kokonaisuudessaan joukkue on hyvässä iskussa, ja tulee kaikella todennäköisyydellä etenemään play offeihin. Seitsemästä viime ottelusta 76ers on kairannut viisi voittoa Sentteri Joel Embiid ja takamies James Harden ovat joukkueen kaksi tärkeintä ukkoa, ja Tyler Maxey on Phillyn kolmas kova kasvo.

76ers on ansaitusti suosikki tässä ottelussa, mutta vetoihin asti eivät vieraat pääse. Sen sijaan kiinnostusta herättää underi. Phillyn hyvin toimiva joukkuepuolustus pystyy pitämään korinteon aisoissa, jos Utahin syömähampailla esiintyy minkäänlaista väsymystä. Tempo ei välttämättä nouse mitenkään kovaksi, joten vähäkorisuus on selkeä valinta.