NBA la 19.11. klo 04:00

Utah Jazz - Phoenix Suns

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vetotiskille mars! Utah on alkukauden sensaatio, mutta paraneeko tekeminen huippujoukkuetta vastaan?

Utah Jazz on ollut NBA:ssa alkukauden sensaatio, eikä vähiten Lauri Markkasen uskomattomien otteiden ansiosta. Jälleenrakennusprosessin aloittanut Jazz lähti kauteen maltillisin odotuksin, mutta on alkukaudesta ollut niin syönnillään, että tälläkin hetkellä läntisessä konferenssissa ollaan neljännellä sijalla. Nyt taivaanrannassa on tummia pilviä, kun kauden ensimmäinen tappioputki on päällä. Sitä yritetään katkaista kotona kivikovaa Phoenix Sunsia vastaan.

Markkanen tuli EM-kisojen onnistumisten jälkeen rapakon taakse pyörremyrskyn lailla, ja pisti heti kauden alusta kirjavat pyykkiin. Hyvin kollektiivisesti pelannut Jazz yllätti alkukaudella monet, ja Markkasen suoritukset ovat herättäneet ansaitusti huomiota. Jazzin nimilista ei etukäteen hurmaa, mutta joukkue on ollut enemmän kuin osiensa summa.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Utah Jazz

@utahjazz
+𝟑 for Lauri 🤝

How y’all feeling about the #2kratings update for @MarkkanenLauri??

#TakeNote

Viime otteluissa kollektiivi on hieman säröillyt, sillä hyvän syöttöpelin tilalla on nähty yksilöpainotteista sankaripalloa. Heittoprosentit ovat normalisoituneet, syöttömäärät laskeneet, eivätkä tankkauksen keskellä olevassa joukkueessa yksilötaidot riitä tähän. Hieman yksinkertaistaen voi sanoa, että takamiespari Collin Sexton – Jordan Clarkson on pelannut itsekkäämmin. Paluu kollektiiviin on edessä, tai joukkueelle käy vielä kylmät.

Lännen kakkosena oleva Suns on vielä tälläkin hetkellä huikean hyvä joukkue, vaikka asiantuntijat odottavat sen parhaan ikkunan olevan jo sulkeutumassa. Viime kaudella runkosarja vedettiin tilastolla 64-18, ja putoaminen pudotuspelien toisella kierroksella oli iso järkytys. Chris Paul on loukkaantuneena, mikä luo enemmän painetta Devin Bookerin tekemiselle – tosin Paul ei enää muutenkaan tästä nuorene, ja parhaat päivät ovat auttamatta ohi. Jälki on joka tapauksessa ollut tähän asti komeaa, ja perustaso lähes katossa.

Pärjätäkseen Utahin täytyy tässä ottelussa palata takaisin perusasioihin, ja löytää yhteispelinsä. Betseissä mennään kuitenkin perusluokka edellä, ja ennustetaan Utahin tappioputken saavan vielä yhden elementin lisää. Phoenixin kertoimet ovat aivan liian korkealla, jotta tätä voisi jättää väliin. Maistuvuus on oikein hyvä – varsinkin Galaksinon avajaistarjouksen kera!

Näin teet tällä vedolla 45,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Phoenix Sunsille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Phoenix Suns 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.