World Rally Championship to 29.09. klo 22:30

WRC - Uuden Seelannin ralli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantaina aura-autona toimiminen tulee maksamaan – veto on epäisänmaallinen!

Uuden Seelannin rallissa on ensimmäinen erikoiskoe ajettu, mutta tästä ei voida vetää liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä. Yleensäkin ralli on kuljettajille iso haaste, sillä viimeksi näillä main on ajettu MM-ralli kymmenen vuotta sitten, ja kallistetut tiet ovat erilaisia kuin missään muualla.

Kalle Rovanperän epäonneksi on koitunut rallin luonne. Perjantaina sorateitä auraava Rovanperä kärsii siitä, että perjantaina ajetaan valtaosa koko rallin EK-kilometreistä. Toyotalla varmasti toivotaan sadekeliä, joka parantaisi nuoren suomalaisen skenaariota sekä tämän rallin että koko maailmanmestaruuden varmistamisen suhteen. Yleisöerikoiskokeella Kalle teki pienen virheen, mutta muuten homma oli hallussa.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

WRC - FIA World Rally Championship

@OfficialWRC
Start as you mean to go on, @KalleRovanpera 👊

#WRC | #WRCLive | #RallyNZ

Rallin suosikki on Ott Tänak, jolla on MM-pisteissä vielä 53 pisteen ero Rovanperään. Tänakilla on kokemusta Uuden Seelannin olosuhteista, ja mies on muutenkin hyvässä flyytissä. Väylät sopivat yhtä lailla Rovanperälle kuin Tänakillekin. Avainkysymys on, kuinka ison eron virolainen ottaa Kalleen perjantaina.

Seuraavaksi nokkimisjärjestyksessä tulevat Elfyn Evans sekä Sebastien Ogier. Evansia suosii hyvä lähtöpaikka, ja mies osaa varmasti ajaa näillä väylillä. Ogierin luokan kaikki tietävät, mutta ei varmasti ole aivan helppo hypätä tositoimiin pitemmän tauon jälkeen. Thierry Nevilleäkään ei voi ikinä laskea näissä kekkereissä ulos.

Vetoihin otetaan Tänakin voittoa – etu perjantaille on niin suuri, että suosikkiasema on suurempi kuin kertoimenlaskijat aprikoivat.


☝️ Ja hei – jos rallivedonlyönti inasenkin askarruttaa, tsekkaa meidän ilmainen opas: