Copa del Rey to 26.01. klo 21:00

Valencia - Athletic Bilbao

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä! Painaako Athletic jälleen pitkälle Copa del Reyssä?

Valencia isännöi Athletic Clubia Mestallalla torstaina Copa del Reyn pudotuspelimatsissa. Viime kauden loppuottelun Real Betisiä vastaan hävinnyt Valencia on ollut varsin nuhaisessa kunnossa tammikuussa ja viimeksi jäätiin La Ligan sarjanousija Almeríaa vastaan 2-2-tasatulokseen Mestallalla maanantaina. Athletic pelasi viimeksi sunnuntaina, joten baskeilla on hieman lepoetua.

Jaume Domènech ja Nico González ovat Valencialta vielä kuukausikaupalla sivussa. Thierry Correia ei ole luultavasti myöskään pelikykyinen. Athleticilta Óscar de Marcos on ollut viikolla hieman levossa, mutta torstaina ei pitäisi olla ongelmia pelata. Íñigo Martínez jatkaa Ernesto Valverden ryhmästä sivussa.

Athletic Club

@Athletic_en
🫂 Together and ready for Thursday's match! ❤️

#ValenciaAthletic #AthleticClub 🦁


Athleticilla on ollut tällä kaudella hienoisia ongelmia maalinteon kanssa, mutta toisaalta taas oma alakerta on ollut Espanjan parhaimmistoa. Baskien prässipelaaminen on ollut parhaimmillaan pelottavan kovaa ja torstainakin Valencia joutuu olla tarkkana. Vieraat pääsevät käytännössä parhaalla kokoonpanolla matsiin nyt kun Yeray Álvarezin pelikieltokin on lusittu.

Otetaan näillä kertoimilla ohut betsi Athleticille tasapelivarmistuksella. Valverden miehistö on Valenciaa parempi joukkue ja tasabookissa on hieman ilmaa vieraiden hyväksi. Valencian lyhyt ”turnaround” edellisen pelin jälkeen keikauttaa vaakaa myös hienokseltaan vieraiden hyväksi.