su 07.11. klo 17:15

Valencia - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Syöttääkö Pepe Bordalás Diego Simeonelle karvasta kalkkia? Valenciaa peleihin!

Atlético Madrid ja Valencia iskevät yhteen Mestallalla sunnuntai-iltapäivän ratoksi. Atlético on sarjanelosena, mutta kärki on aivan näppituntumalla. Valencia tarjoilee Diego Simeonen ryhmälle kuitenkin kinkkisen haasteen. Peleille lähtee tällä kertaa Lepakoita tasoituksella.

Atleti pelasi keskiviikkona UCL:ää Anfieldilla ja turpiin tuli. Rasitusta on siis jonkin verran pohkeissa ja toinen reissupeli putkeen ei ole ihan kaikkein optimaalisinta. Marcos Llorente ja Thomas Lemar jatkavat Los Rojiblancosin riveistä loukkaantuneiden kirjoissa. Simeone avannee tänään Antoine Griezmann – Luis Suárez – Ángel Correa -tridentellä hyökkäyksessä, joten João Félixin vuoro on aloittaa vaihdosta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ


Valencia on ollut José Bordalásin alaisuudessa jossain määrin hitti. Viimeksi Villarreal kaadettiin yltiöpragmaattisella pelisuunnitelmalla ja uskon saman olevan käytössä tänäänkin. Atléticolle annetaan peliväline suosioilla ja Valencia pyrkii iskemään vastaan pikakiitureidensa voimin. Bordalásilta on sivussa avainmiehistä Gabriel Paulista. Maxi Gómez ja Denis Cheryshev ovat hieman puolikuntoisia.

Valencian mahdollisuudet menestykseen ovat kohtuullisen hyvät. Atlético ei ole ollut kuluvalla kaudella mitenkään totutun tasapainoinen joukkue ja omissa on kolissut. Uskon Valencian yltävän tänään pisteille, joten läiskitään tuplamahdollisuutta (+0,5 aasialainen tasoitus) kupongille.