su 02.05. klo 22:00

Valencia - Barcelona

Valencialla on hyvä mahdollisuus laittaa lisää kapuloita Barçan rattaisiin – ilmavaa kerrointa tarjolla!

Valencia kiinnostaa vedoissa kovasti illalla Barcelonaa vastaan. Vieraskerroin on painunut etenkin katalaanien Granada-shokkitappion jälkeen pohjamutiin ja kotijoukkueen puolella on makoisaa pelattavaa. Muistetaan, että Valencia ylsi jo tasapeliin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Camp Noulla.

Molemmat joukkueet saavat tänään vahvan miehistön jalkeille. Ansu Fati, Philippe Coutinho ja Martin Braithwaite jatkavat loukkaantuneiden kirjoissa Barçan riveistä. Valencian sairastupa on täysin tyhjä Thierry Correian ja Jasper Cillessenin kuntouduttua kolhuistaan. Rasitusetu menee tänään Valencialle, sillä Barcelonan Granada-peli tahkottiin torstaina. Ronald Koeman on toimitsijakiellossa eikä koppiinkaan ole asiaa.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN


Valencia on viime viikot ollut pelillisestä näkövinkkelistä kelvollinen, vaikkei viiteen otteluun voittoja olekaan siunaantunut. Motivaatiota peleissä riittää edelleen, sillä putoamiskamppailun suhteen on vielä panoksia. Valencia turvautuu illalla todennäköisesti vastaiskutaktiikkaan ja aseita tähän pitäisi olla mukavasti muun muassa Carlos Solerin, Gonçalo Guedesin ja tuulennopeiden laitapakkien myötä.

Tiketille lähtee Valencia +1,5 eli Barcelonan maalin suuruisella voitollakin päästään vielä lunastamaan. Ilmaa kertoimessa on rapsakasti, joten panoskoko on sen mukainen. Barcelona on pakkoraossa, mikäli se haluaa mestaruuden vielä voittaa, joten paineet ovat katalaanien leirissä kovemmat.