La Liga pe 06.01. klo 22:00

Valencia - Cádiz

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nauretaan matkalla pankkiin! La Ligan peräpään Cádizista ei ole Gennaro Gattuson karusellin pysäyttäjäksi!

La Ligan sarjakymppi Valencia saa vieraita Andalusiasta perjantaina, kun odotetusti putoamiskamppailuun joutunut Cádiz tulee kylään. Vierasjoukkue on kyennyt voittamaan liigassa tällä kaudella vasta kahdesti ja sarjasijoitus on lähes kaikilla mahdollisilla mittareilla ansaittu – Cádizille tulee luultavasti lähtö alemmalle sarjaportaalle, kuten myös Uhmapelaajien kausitipsissä uumoiltiin kauden alla.

Valencia on pelannut kelpo futista Gennaro Gattuson alaisuudessa. Kun muistetaan millainen pelimies Gattuso oli itse, ei liene yllättävää että Valencia pelaa korkean intensiteetin jalkapalloa. Maaliodottamatilastojen perusteella Valencian kuuluisi olla jopa aivan top nelosen tuntumassa, mutta Lepakoiden edellä sarjataulukossa on muutama ylisuorittaja.

Valencia CF

@valenciacf_en
💥 1⃣ 𝗚𝗢𝗔𝗟 𝗘𝗩𝗘𝗥𝗬 1⃣0⃣3⃣ 𝗠𝗜𝗡𝗨𝗧𝗘𝗦

🏹 5⃣ 𝗚𝗢𝗔𝗟𝗦 𝗜𝗡 8⃣ 𝗚𝗔𝗠𝗘𝗦

🇺🇾 @ECavaniOfficial 🇺🇾


Valencialla on kaksi pelaajaa pitkäaikaispotilaina. Barcelona-lainapelaaja Nico González on pari kuukautta sivussa ja Jaume Domènech parantelee ACL-polvivammaa. Cádizin riveistä on sivussa ainakin Jon Ander Garrido ja Joseba Zaldua. Kyssäreitä ovat kakkosveskari David Gil, Juan Cala ja Víctor Chust.

Lapulle napataan ehdottomasti Valenciaa näillä kertoimilla. Cádizilla on La Ligan huonoin hyökkäys yhdessä jo ensi kauden divarifutikseen valmistautuvan Elchen kanssa eikä alakertakaan tule Mestallan paineessa kestämään. Uhmapelaajien valintana on -1,5.