La Liga pe 31.12. klo 17:15

Valencia - Espanyol

Mestallan iltapäivä tarjoaa viihdettä, kun Espanyol hyppää Pepe Bordalásin karusellin kyytiin!

Perjantaina pelataan vuoden viimeinen La Liga-matsi – Valencia isännöi Espanyolia. Molemmilla osapuolilla on meneillään odotuksiin nähden menestyksekäs kausi. Valencia on jopa kärkkymässä europaikkoja.

Valencian rosterissa on vielä liuta epävarmoja, joten tarkkaa arviota voimasuhteista on vielä näin torstaina miltei mahdotonta muodostaa. Uros Racic on pelikiellossa ja Gabriel Paulista lasaretissa. Thierry Correia on epävarma muutaman rotaatiopelurin tavoin. Espanyolillakin on iso määrä koronaepäilyjä, mutta tällä hetkellä David López vaikuttaisi olevan ainoa kovan kaliiberin poissaolija. Javi Puado ja Óscar Gil ovat muita potentiaalisesti merkittäviä poissaoloja, mutta kaksikon pelikunto on vielä hämärän peitossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Espanyol ei ole Valencian tapainen juoksukoneisto, joten todennäköisesti Vicente Morenon suojatit ottavat ainakin alkuun rauhassa. Valencia sen sijaan tulee kovaa päälle ja pyrkii prässäämään palloa itselleen hyökkäyskolmanneksella. Bordalásin Valencia on hyvin viihdyttävää seurattavaa ja todennäköisesti jossain vaiheessa matsia saadaan kunnon mähinä päälle.

Betseissä kiinnostaa suurimaalisuus ja BTTS. Otetaan tällä kertaa jälkimmäinen vaihtoehto lapulle eli molempien joukkueiden maalinteko. Valencian prässipelaaminen lupailee betsille jo ennakkoon hyvää. On myös syytä muistaa vierasjoukkueen riveistä löytyvän myös kelvokasta tulivoimaa Raúl de Tomásin myötä.

BTTS:lle saa maanmainiota kerrointa Bet365:lta, jossa on vetoa lyövän ihmisen hyvä olla. Kyseinen pulju tarjoaa aivan tajuttoman määrän kohteita etenkin jalkapalloon. Tämä koskee muuten myös liveä, jos olet enemmän livettäjätyyppiä.

10 euroa pelirahaa