ti 02.01. klo 22:30

Valencia - Villarreal

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kääntääkö Villarrealin poissaolotilanne vaakakuppia ratkaisevalla tavalla Rubén Barajan suojattien puolelle?

La Ligan lyhyt talvitauko on tiistaina taaksejäänyttä elämää ja heti päästään nautiskelemaan derbyfutiksesta uuden vuoden kunniaksi, kun Villarreal vierailee Mestallalla. Tästä parivaljakosta Villarreal on toistaiseksi suorittanut kovin kelvottomasti, mitä kauden alla asetettuihin odotuksiin tulee. Nyt onkin valmentajaruletin kolmas päävalmentaja kierrossa, kun Marcelino García Toral käskyttää Keltaista sukellusvenettä.

*Tsekkaa vihjeen lopusta, miten voit saada Valenciaa betsaamalla jopa 50 euron ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Marcelinon alaisuudessa Villarreal on pelannut aivan kelvokkaasti, kun yhdeksän ensimmäistä peliä on pelattu 5-2-2-saldolla ja Eurooppa-liigassa saatiin lohkovoitto napattua Rennesin kustannuksella. Tiistaina vastassa on nuoreen talenttiin panostava sekä laadukkaasti puolustava Lepakot. Helppoa peliä ei ole Villarrealille tulossa.

Valencia CF

@valenciacf_en
Starting the year off at work! 🦇✅😁
🔜 #ValenciaVillarreal


Kokoonpanoissa on hieman huolenaiheita molemmissa leireissä. Thierry Correia ja Mouctar Diakhaby kärsivät Valencialta pelikieltoja ja André Almeida voi olla sivussa terveyssyistä. Selim Amallah on AFCON-leirityksessä. Aïssa Mandi on Villarrealin riveistä sivussa maajoukkuekomennuksen takia ja pelikiellossa tai sairastuvalla ovat Santi Comesaña, Álex Baena, Juan Foyth, Yéremi Pino, Denis Suárez, Alfonso Pedraza, Alexander Sörloth sekä mahdollisesti Raúl Albiol.

Valencian puolella on matsipäivän aattona pikkuvaluet. Villarrealilla on vaikea kokoonpanotilanne, kun alakerrasta ja keskikentältä puuttuu etenkin tärkeitä pelimiehiä. Valencia kykenee kaiken järjen mukaan antamaan tässä Villarrealille kotiviheriöllä sapiskaa, vaikka hyökkäyspeli on ollut kehnoa.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peesaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1X2 Valencia kertoimella 2,28.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.