UHMAPELAAJAT to 14.04. klo 18:30

VaLePa - Savo Volley

Lentopallomestaruus ei ole vielä taputeltu!

VaLePa on vienyt Lentopalloliigan kaksi ensimmäistä finaalipeliä, ja kolmas ottelu pelataan heti päivä toisen jälkeen – pelkkiä numeroita katsomalla homman luulisi olevan viittä vaille taputeltu, mutta ehei! Savo Volley ei ole vielä lyöty. Toki sillä alkaa torstaisessa pelissä olla pakkovoiton paikka, tai kotimatsissa ollaankin jo veitsi kurkulla.

Molemmat tähänastiset finaalit ovat olleet aika pienen marginaalin pelejä. Eilisessä matsissa savolaiset olivat alussa niskan päällä, mutta mainion ensimmäisen erän jälkeen virheet alkoivat tulla kuvaan, ja Sastamalan ylpeys nousi rinnalle ja ohi. Savo Volleylla oli täysi työ voittaa jatkopalloja, ja VaLePan kenttäpuolustus oli koko ajan parempi. Risto Ruohola viihdytti yleisöä upeilla pelastuksillaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

VaLePa on ollut henkisesti todella kova tähän asti – joukkue kesti avausfinaalissa Savon rynnistyksen ja piti pokkansa ratkaisevassa viidennessä erässä. Eilen sastamalalaiset eivät häkeltyneet vastustajan liki täydellisestä avauserästä. Silti marginaalien ei voi sanoa olevan suuren suuria.

Kolmanteen finaaliin otetaan Savo Volleylle erätasoitusta. Puolentoista erän händicäpillä vieraat tuovat vedon kotiin, jos voittavat vähintään kaksi erää. Jos varianssi vähänkin puoltaa, tähän on kaikki mahdollisuudet. Pinnacle tarjoaa tuttuun tapaan topit – sinne siis.

10 euroa pelirahaa