UHMAPELAAJAT to 21.04. klo 18:30

VaLePa - Savo Volley

Lentopallofinaalit katkolla!

Lentopalloliigan finaalisarja on edennyt kuudenteen otteluun, ja Sastamalassa pelattava ottelu on ensimmäinen, jossa mestaruus on katkolla: VaLePa johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Sarja on polveillut melko lailla – VaLePa vei kaksi ensimmäistä ottelua, mutta sen jälkeen Savo Volley tuli sarjaan mukaan voittamalla kaksi seuraavaa matsia. Yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa peleissä on tarvittu enemmän kuin kolme erää. Kotietu ei ole ollut valttia, sillä kolme ottelua viidestä on päättynyt tähän mennessä vierasvoittoon.

Savo Volley nousi ottelusarjassa tasoihin pääasiassa kokeneiden pelaajien esiinmarssin tuloksena. Antti Siltala ja Lelu Ojansivu osoittivat todellista johtajuutta, ja koko joukkue näytti uudesti syntyneeltä. Sunnuntaisen tappion jälkeen VaLePa teki ison tasonnoston, ja maanantaina joukkue piti jalan raskaasti kaasupedaalilla. Etenkin Sakari Mäkinen oli maanantain ottelussa kuin uudestisyntynyt.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

VaLePan vahva syöttöpeli oli Savo Volleylle maanantaina myrkkyä, ja tähän on savolaisten löydettävä torstaiksi vastus. Lisäksi täysi mökki tulee pitämään Sastamalassa meteliä – maanantaina joukkue suli ottelun aikana yhä pahemmin, eikä vieraspelissä tätä saa tapahtua, tai kaulaan ripustetaan hopeiset mitalit. Maanantaina joukkue näytti lopuksi lyödyltä ja väsyneeltä. Toki täytyy muistaa, että tässä välissä alla on kaksi huilipäivää, mutta esim. Ojansivulla on ollut haasteita pelikuntonsa kanssa.

Tässä ottelussa on mentävä trendien mukaan. Oli vaikea nähdä Savo Volleyn edes kahden ensimmäisen ottelun jälkeen mukaan kultataisteluun, ja hyvän nousun jälkeen maanantain trendi oli todella pahasti laskeva. Tämän trendin mukaan mennään, ja otetaan VaLePaa miinushändärillä – Savo Volley saa siis voittaa korkeintaan yhden erän.

10 euroa pelirahaa